Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar za mirovne studije:
Povratak na članak

'Izjava ministra Božinovića o uvjetu za azil je skandalozna'

Na pitanje je li 21-godišnjak, koji je uhićen bez dokumenata nakon što je u Hrvatsku ušao vozeći se satima ispod autobusa, zatražio azil ministar je pojasnio da je "za azil prvi i osnovni uvjet zakonit ulazak u Hrvatsku"

Komentari 65

MA
malisani
16:05 30.12.2017.

Jedina je skandalozna činjenica da Centar za mirovne studije legalno postoji i dobro/obilato posluje

VL
MI
Mimizo
16:08 30.12.2017.

tko financira ovaj takozvani centar za mirovne studije pa neka za primjer i ovaj bosanac i drugi iz tog soroševog centra udome po jednog migranta i onda če biti vjerodostojni da se bore za njih ovako samo rade na štetuu naše domovine i treba ih ignorirati a ne davati prostor u medijima

VL
ST
Startrack
15:59 30.12.2017.

Evo upravo ovaj "centar za mirovne studije" to je to stoje smrt bjele rase i krscanstva. Paraziti koji nerade nista produktivno nego gledaju kako ce unistit bjelu rasu. Ovako je na cjelom zapadu. Svaka zapadna drzava ima "centar za mirovnevne studije". Plenkovicu i sadasnjoj garnituri svak cast sto brane Hrvatsku od najezede muslimana.

VL
DU
Deleted user
16:08 30.12.2017.

ovi migranti nisu u opasnosti ili ugroženi da u Grčkoj,Srbiji,Makedoniji ili Turskoj ne riješe svoj status - ilegalni prelazak se ne smije nagrađivati već ih vratiti odakle su došli dok ne poštuju zakone

VL
BF
bf2
16:22 30.12.2017.

skandalozno je jedino uplitanje i pokušaj utjecaja kojekakvih sumnjivih udruga u vođenje unutrašnje ili vanjske politike RH. Samo me zanima tko (osim države) financira te "udruge"

VL
DU
Deleted user
16:46 30.12.2017.

Dajte nas prestanite daviti nekakvim centrom za mirovne studije i sličnim niškoristi antihrvatskim družinama.

VL
TR
Trisestrice
16:34 30.12.2017.

Bozinovic je osoba koja dobro vaga svaku rijec i ove optuzbe takozvanog mirovnog centra nemaju osnove. HR policija je ispravno postupila. Cini mi se da se je ta udruga nedavno javila u vezi one curice koju je pregazio vlak. Po Po svaku cijenu, osobe iz te udruge hoce reci da je tu HR policija nesto krivo napravila. A di je tu odgovornost roditelja te curice. Pa nije je pregazio mis nego vlak! Cini mi se malo cudno da nisu vidili da vlak dolazi! A ta udruga ima prave face kao onaj gospodin Bosanac. Nije li on onaj koji je gurnuo Ruzicu Cavar, stariju zenu i slomio joj ruku. I on sada radi za neke mirovne studije - pa to je smisno.

VL
M3
Miške 3
16:50 30.12.2017.

Taj Centar za mirovne studije treba prestati financirati državnim novcem, promovirati ih i od njih se distancirati. To su državni neprijatelji.

VL
MV
Mijat vrdoljak
16:50 30.12.2017.

Olim toga ü meďunarodnom pravu stoji da je onaj kome je život ugrožen može zatražiti azil u "prvoj zemlji gdje te opasnosti nema" a to je, pogledajte na karti poslije izlaska iz iraka ako mu u Iraku prijeti opasnost po život.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:06 30.12.2017.

Koliko je meni poznato rat je završio, vratite se svojim kućama, prošla baba sa kolačima..

VL
Avatar pimpek
pimpek
16:56 30.12.2017.

opet se javljaju soroševi plaćenici iz centra za mirovne studije, ilegalno je ušao u državu i zato je deportiran nazad u Srbiju, Hrvatska je previše tolerantna prema tim lažnim azilantima jer ih ne deportira u Irak i Afganistan a Njemačka,a, Švedska, Austrija i Bugarska to rade

VL
BA
bakulušić
17:58 30.12.2017.

Može li netko suvislo objasniti što znači naziv - Centar za mirovne studije? Besmislen naziv, besmislena udruga, besmislene izjave! Ove platformaše bi trebalo preseliti u Libiju, Irak, Siriju, Kataloniju...i ostala krizna žarišta gdje mogu prodavati "mirovne studije". I UN bi im trebao dati svoje šljemove i svoj novac. Pa neka tamo gube vrijeme i tuđi novac. Hrvatskoj zaista nisu potrebni.

VL
DD
ddh
22:17 30.12.2017.

Skandalozno je to, da nekakav CMS ili kak se vec zovu, kao jedna filijala SDP-a i gnijezdo orjunasa i komunista dijeli lekcije hrvatskom ministru. Prestavljaju se ka da se brinu za izbjeglice, a kad izbjeglicama treba pomoci onda ih nema nigdje, a u prvom redu su Isusovac, katolicke casne sestre i katolicki Karitas. Petljaju se u sve svasta i to uvijek na jedan nacin koji je usmjeren na ocrnjivanje Hrvatske i Hrvata i na ocrnijvanje legalne valsti ako je ta vlast iz HDZ-a i na ocrnjivanje Katolicke crkve. Govore da ih brine integracija izbjeglica, a nii jedan calan te orjunaske utvrde nije nikada tim izbjeglicama dao niti koricu kruha. To komunisticko-orjunasko klupko zaudara na jedan nepodnosljivi smrad, ali i zajedno s onima koji ih svaki drugi dan stavljaju u medije.

VL
LU
Lujo123
17:34 30.12.2017.

Ak to vele soroševci i petokolonaši onda je to sigurno tak! Marš bagro špijuna o pljačkaša proračuna!

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
18:37 30.12.2017.

centar za mirovna sranja

VL
BE
beriand
16:43 30.12.2017.

pitanje za večenji? kako mozete objavljivat komentare od ovoga parazita sa praljkovom slikom koji cilo vrime pljuje po svemu sto je hrvatsko.

VL
B2
bokida 2
17:28 30.12.2017.

Najveća greška šta se dopusti postojanje nekakvog Centra za mirovne studije. U kojem stoljeću još žive ti ljudi da im je shvaćanjena tom nivou.

VL
ZH
zhecko
20:03 30.12.2017.

G. Božinović je pravu. A ni Hrvatska ne može primati na milijune ekonomskih migranata. koji nose u sebi latentni terorizam. A ovi Sorosevi plaćenici bi ih sve povukli. U pravu su one države, koji žele zaustaviti ove NGO organizanije !!!!

VL
ST
stomugromova
08:45 31.12.2017.

Mene kao građanina RH zanima kad će početi hapšenje stranih agenata ,zaposlenih u soroševim nevladinim udrugama,koje su se toliko osilile da maltretiraju gražane RH sa svojom agendom i ponašaju se kao paralelni centri moći,pokušavajući nam nametati odnose u društvu kojii su neprihvatljivi.Taj dualizam treba što prije prekinuti,a petokolonaše treba privesti na policiju isto kao i onog vjeroučitelja ,koji navodno širi mržnju .Ovi to rade nesmetano godinama i amnestirani su od kaznenog progona.

VL
U1
ursus_1212
17:39 30.12.2017.

Ja predlažem da ih cms uzdržava od soroševog novca, ne od novca poreznih obveznika.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.