Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČAR-PODUZETNIK

Vrdoljak gradi stanove vrijedne čak 16,4 milijuna kuna

Ivan Vrdoljak
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/3
18.10.2019.
u 22:36

- Pozvao sam ga zbog iskustva, znanja i pameti i nisam se prevario. On je uz prava preuzeo i sve obveze i to mi daje sigurnost. - izjavio je partner Ivana Vrdoljaka, Klement Bašić

Bivši ministar gospodarstva i predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak i njegov stranački kolega Klement Bašić grade stambenu zgradu nedaleko od splitske plaže Žnjan u kojoj će se prodavati luksuzni stanovi površine od 65 do 137 metara kvadratnih. 

Riječ je o zgradi koja ima 10 stanova, dva poslovna prostora i garažna mjesta. Očekuje se kako bi rokovi biti završeni do kraja Uskrsa. Prema objavljenim oglasima, kvadratura stanova i poslovnih prostora vrijedi oko 16,4 milijuna kuna.

Čelni čovjek HNS-a potvrdio je za 24sata kako stanove prodaju po višoj cijeni od onih na stranicama tvrtke - nešto nižoj od 3000 eura.

- Prodaja ide dobro i mogu reći da ćemo pristojno zaraditi jer smo podigli nivo kvalitete gradnje u Splitu. Ja sam ušao u projekt naknadno, Bašić je već imao zemljište koje je kupljeno od privatnika, a nije bilo nikakvih prenamjena zemljišta - rekao je Vrdoljak koji je kazao kako je dao pozajmicu svom partneru i da mu je vraćena od avansa prodaje stanova na Žnjanu, koju je onda iskoristio za kupnju stana u Zagrebu. 

Partner Klement Bašić otkrio je kako je riječ o iznosu od 450 tisuća kuna. On je potvrdio kako je on osnovao tvrtku Sunčani Žnjan i kupio zemljište, potom je u cijeli posao uključio i Vrdoljaka. 

- Pozvao sam ga zbog iskustva, znanja i pameti i nisam se prevario. On je uz prava preuzeo i sve obveze i to mi daje sigurnost. Ja sam kupio zemljište od prijatelja i odlučio se za stanogradnju jer sam godinama u tom sektoru, a za politiku i nisam više previše zainteresiran. Ja sam od 1986. privatnik i nikada nisam bio na državnim jaslicama, kaže Bašić, piše 24sata. 

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar milanblenton7
milanblenton7
22:47 18.10.2019.

Ovakav smrad, sadržaj septičke jame još nije viđen u apsurdistanu. Ako postoji mali postotak pravne države, ovaj iscjedak debelog crijeva trebao bi završiti na dugogodišnjoj robiji. Sve svoje razdjelnike zabio bih mu duboko u rektum iako sam zadrti heteroseksualac.

OP
opapara
22:54 18.10.2019.

bandić, saucha, vrdoljak, adezeovci svi nevini, živjela naša vlada hns-sdss-hdz-saucha-ronko-opačićka-sdp-radin-stanimirović hvala plenki da si od hrvatske napravio najveći kupleraj na svijeti i svima sve ogadio....

Avatar dr. Evil
dr. Evil
22:48 18.10.2019.

Prdoljak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije