Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VAŽAN TRENUTAK'
Povratak na članak

Čelnici zemalja Europske unije trebali bi danas donijeti važnu odluku za Ukrajinu

Očekivanja za status zemlje kandidatkinje su porasla nakon što je četvero europskih čelnika, među kojima su francuski Emmanuel Macron i njemački Olaf Scholz, posjetilo Kijev prošlog tjedna.

Komentari 3

BI
Biouskoli91
09:33 23.06.2022.

Zasluzujes? S cime? Jedna od zemalja s najvecom korupcijom. Dopustanje nacistickih znakovlja i ubijanje i obezvrijedjivanje druge nacionalnosti. Zatiranje demokracije - zabrana opozicikskih stranaka. Da... imate u potpunosti sve europske vrijednosti i ZASLUZUJETE biti clan EU.

VL
Avatar Bosnjak1941
Bosnjak1941
16:31 23.06.2022.

Zelenski je nazalost gotov tko ne vidi odmah lječniku

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
08:23 23.06.2022.

Iako vu praksi to im nebu nekaj pomoglo, vjerujem kak im bu drago za čut. Isto kak i s pobjedom na Eurosongu ! Bosna kdaj bu pod agresijom more prek teda, do tad ispunjavat kriterije kak i si ostali !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.