Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Migrantska kriza
Povratak na članak

Čelnici EU na hitnom sastanku o zatvaranju balkanske rute

Nakon mjeseci nesuglasica, ovo je pokušaj ujedinjenja 28 država članica Europske unije kako bi se riješila najgora migrantska kriza od Drugog svjetskog rata

Komentari 7

PO
portugisac
11:47 07.03.2016.

Ovo jednostavno ne razumijem. Zašto ulupati tolike milijune eura kada ne će ionako spriječiti ulazak imigranata u Europu koji su jednom dotaknuli tlo Grčke i Turske. Riješenje bi bilo kada bi brodovi članica EU patrolirali ispred obale Syrije i Libije i vračali brodove i čamce krijumčara ljudima natrag na obalu. A s druge strane pomoči Turskoj da prema Iranu digne čvrstu žičanu ogradu. Kada bi se i Syrijci skupljali ispred Turske ograde, nakon nekoga vremena vratili bi se kući.

VL
AN
anonimus00
11:21 07.03.2016.

"migrantska kriza". nije problem u migrantima vec je zakazalo cuvanje vanjske granice EU. ako grcka sama nije mogla nadzirati granicu,trebalo joj je pomoci i sprijeciti priljev migranata. a i ona baba merkel si umislila da moze govoriti u ime svih 28 clanica EU pa pozvala te migrante..

VL
UN
unbekant
12:01 07.03.2016.

Turskoj ponovo se treba dati 3 miljarde eura,a vec im je dato u studenom i sjecnju po tri milijarde,a oni nista ne cine,eto koliko ce nas kostati samo to sto turskoj mora se dati 10-ak milijardi eura iz eu kase,sto ce i nas pogoditi,jer smo i mi clanica te propale eu kaljuze.

VL
Avatar d-ano
d-ano
17:54 07.03.2016.

......Ogradit se od TURSKe,,..,,Mekel skinut do gola,,,,,,,,,,,,,i posut perijem i Katranom,,,,osisat na nulu,,,,,,,,,,i poslat Erdoganu ,,,,,,

VL
Avatar Pablo 69
Pablo 69
08:16 08.03.2016.

Ma vise mi muka od te bagre! To su trebali davno uradit a ne sad kad je vec kasno. Svi pricaju kako ovo ono a niko ne prica o tome kako rijesit dole situaciju da ti ljudi se mogu fino vratit doma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.