Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNO ZAVRŠILO

'Čekao je svoju žrtvu': Piton od tri metra napao dječaka (5) u Australiji i odvukao ga u bazen

Piton
pixabay
25.11.2022.
u 10:17

Bez imalo oklijevanja, njegov djed Allan (76) skočio je u bazen i izvukao zmiju i unuka iz bazena, te ih dodao ocu Benu

Dječak (5) iz Australije imao je bliski susret sa smrti nakon što ga je napao piton od tri metra i odvukao ga u bazen. 

Dječak Beau hodao je u dvorištu svoje kuće u Byron Bayu u New South Walesu kada ga je napao ogroman piton. Kada su tu scenu vidjeli njegov otac i djed, brzo su reagirali kako bi ga oslobodili od životinje.

-Beau je samo hodao oko ruba bazena i vjerujem da je piton nekako sjedio tamo čekajući da dođe žrtva... A Beau je to bio - ispričao je otac Ben, prenosi BBC.

- Vidio sam veliku crnu sjenu kako izlazi iz grmlja i prije nego što ga je potegnuo na dno, omotao mu se oko noge - dodao je otac.

Bez imalo oklijevanja, njegov djed Allan (76) skočio je u bazen i izvukao zmiju i unuka iz bazena, te ih dodao ocu Benu.

- Nisam malen čovjek, pa mi je trebalo svega pola minute da zmiju maknem od Beaua - kazao je otac.

Dječak je u dobrom stanju, a ima samo manje ozljede

- Nakon što smo očistili krv i rekli mu da neće umrijeti jer se ne radi o otrovnoj zmiji, bio je dosta smiren - pojasnio je njegov otac Ben. 

>> VIDEO Heroj vatrogasac spasio psa zaglavljenog u cijevima pod zemljom

Ključne riječi

Komentara 1

PV
prcko.vita
10:36 25.11.2022.

To mi u Europi držimo za kućne ljubimce, a djecu baš i nemamo, to nije kod nas u modi. Mi smo moderan narod, u crkvu ne idemo, Boga se ne bojimo, ali uredno glasamo za hdz I sdp ekipu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije