Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužen

Čekao ga satima pa u njega ispalio pet hitaca i ubio ga

Mirko Marić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
04.10.2017.
u 16:35

Mirka Marića se tereti da je 7. svibnja ove godine iz revolvera ispalio pet hitaca u Stipana Ivića koji je preminuo 15. svibnja od zadobivenih ozljeda.

Mirko Marić (38) optužen je za ubojstvo Stipana Ivića (37), a optužnicu je podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Marića  se  tereti  da  je  7.  svibnja  2017.  u  2,53  sati u Zagrebu, na parkiralištu  ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Dobriše Cesarića u  Zagrebu,  prišao osobnom automobilu kojim se Ivić dovezao i iz revolvera ispalio u njega pet hitaca. Od navedenih pet hitaca, jedno zrno ispaljenog streljiva pogodilo je Ivića u glavu i nanijelo mu teške i po život opasne ozljede  (strijelna  ozljeda  glave  s  ozljedom  mozga),  a od zadobivenih ozljeda Ivić je preminuo  15.  svibnja  2017.  u bolnici.

Marić je nakon pucanja u Ivića  pobjegao, no  nakon  par  sati sam se javio policiji, priznavši  da ga je ubio. Prije ubojstva Ivića je satima čekao na parkingu, a do mjesta događaja se dovezao taksijem iz Ivanja Reke. Motiv ubojstva su njihovi raniji neraščišćeni odnosi, a tužiteljstvo je u optužnici tražilo i da se Mariću produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja. Istražni zatvor određen mu je zbog opasnosti od bijega.

Komentara 3

SC
schwertransport
18:19 04.10.2017.

Tko tu ima 38g Jesul slike stvarne

AR
Armagedon
20:10 04.10.2017.

Da čovjek loše izgleda, ali ovaj što ga je ubio mora da mu je nešto gadno napravio kad je čovjek odlučio odrobijati ga.....dogorilo do nokata , donio je odluku riješio ga i otišao se prijaviti.......morao je postojati neki debeli razlog

BD
bozidar.dolenec
12:15 05.10.2017.

Odlično tako treba sa svim govnarima koje štiti DORH i policija a ponajprije one koji guraju nos u tuđe dvorište gde im nije mesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije