Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog izazivanja nesreće

Čeka se kaznena prijava protiv Hadžihafizbegovića

emir hadžihafizbegović
Foto: Ivica Galović/ PIXSELL
28.10.2014.
u 14:26

Kako doznajemo, prijava još nije podnesena, zbog prikupljanja i kompletiranja dokumentacije i izrade izvješća o vještačenjima

Ovih će dana, kako je najavljeno, protiv poznatog glumca Emira  Hadžihafizbegovića, policija Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini  podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće, 12. listopada ove godine na autocesti A3 kod Novske, u kojoj je smrtno stradala Anica Kuduz (63). Kako doznajemo, prijava još nije podnesena, zbog  prikupljanja i kompletiranja dokumentacije i izrade izvješća o  vještačenjima. 

– Iako je to već bilo najavljeno, policija nam još nije dostavila kaznenu prijavu. Kada je primimo, postupit ćemo po  propisima, razmotriti ju i donijeti odluku o mogućem podizanju optužnice – rekla je općinska državna odvjetnica iz Kutine Marija Rukavina.

Nakon operacije i liječenja u bolnicama Nova Gradiška i Slavonski  Brod, poznati se glumac sada nalazi na kućnoj njezi u Zagrebu. Kako  javljaju bosansko-hercegovački mediji, njegovo je zdravstveno stanje sve bolje pa ima namjeru uskoro posjetiti i obitelj nastradale Anice  Kuduz, nakon čega će otputovati u BiH. Izrazio je uvjerenje da će se  uskoro moći vratiti radnim aktivnostima.

>> Emir Hadžihafizbegović shrvan: Želim se sresti s obitelji Kuduz 

>> Emir Hadžihafizbegović pušten iz bolnice na kućnu njegu

Komentara 3

AR
arheologinja
15:07 28.10.2014.

Prijavu za izazivanje nesreće treba dobiti isključivo seljačina koja je porušila signalizaciju koja je označavala radove na cesti i pobjegla jer je vrlo frajerski ugroziti druge vozače. Bilo tko je mogao naletjeti na jadne ljude koji su ostali u mrklom mraku zahvaljujući nekom kretenu. Igrom slučaja je to bio Hadžihafizbegović.

JI
jo i (66)
21:17 28.10.2014.

.... ponavljamo "gradivo" , dakle : porušena signalizacija, da u voznom traku .... , a šta reć' na ostalu ISPRAVNU signalizaciju postavljenu izvan voznih traka sa lijeve i sa desne strane ????? .... to nije vidio ?!?;?//;

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije