Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je Jozo Čabraja
Povratak na članak

Čeka novo suđenje za ubojstvo, a nedavno se sam ranio

Pucnjava na cesti: U utorak navečer neka djevojka poslala mu je SMS da se nađu u Kaštelima, ali dočekali su ga hici

Komentari 4

LA
lakočemo
07:05 07.03.2019.

ovo samo kod nas ubiješ čovjeka I nisi u zatvoru,svašta... nedaj bože nikome....

VL
OB
ObrenM
06:57 07.03.2019.

"Pistolj nije pronadjen". Znaci policija ga pusta na njegovu rijec, da ne zna gdje je nestao pistolj sa kojim se ranio.Sa druge strane sudstvo pusta na slobodu osudjenog ubojicu.Sto ce biti sa onom djevojkom,koja ga je namamila ili se je netko posluzio njenim imenom?

VL
BU
budan77
07:45 07.03.2019.

Zbog vasih zivota u blagostanju gospodo suci, onog koji vam placaju likovi kao sto su Cabraja ili Kovacevic ginu djeca drugih građana. Divlji zapad je bio mjesto tolerancije i ljubavi prema ovome sto se desava u RH, u ovoj lakrdiji od drzave gdje vi kao instrunenti koji trebaju stititi dostojansto i mir onih koji vam daju ocito premalenu placu za ono sto ste se skolovali, rusite i ono malo dostojansta sto je ostalo u ovom potpuno izgubljenom i prevarenom narodu.

VL
SC
Santo_CavernicoIo
23:52 08.03.2019.

balkanska rapsodija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.