Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponudili 1,4 mil. kn
Povratak na članak

Čehoku i Horvatu odobren zahtjev za puštanje iz pritvora

– Nisu ispitani svi svjedoci, pa po izlasku iz zatvora ne smiju stupati u kontakt s neispitanim svjedocima – pojasnio je glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda Krešimir Devčić.

Komentari 8

DO
doktorica
10:59 07.03.2013.

odakle im toliki novac za jamčevinu?!

VL
MA
matador007
16:10 06.03.2013.

Kaže članak u premiumu kako su iseljenici u domovinu poslali 100 milijardi eura. Evo gdje su vam novci,ako se pitate! Ovi jamčevine plaćaju ko od šale,i to u milijunskim iznosima a sirotinja neka i dalje kopa po kontejnerima.Savjet dijaspori-ubuduće mislite i na sirotinju pa šaljite radije kontejnere.

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
16:24 06.03.2013.

Ma u svom ovom pravosudnom cirkusu, nije mi jasna jedna stvar, a to je da nitko osumnjičenike ne pita od kud im milijunski iznosi za jamčevinu. Sumnjiče ih za lopovluk, korupciju, pogodovanje, ......, podatci o legalnim primanjima su im na raspolaganju, a naše vrlo pravosuđe nikako da uvidi srazmjer između primanja i bogatstva, nego im dozvoljava da se razbacuju sa milijunima kuna. Pitam se onda, čemu suđenje kad im oni mašu sa dokazima ispred nosa??

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
16:38 06.03.2013.

Sudstvo je glavno zlo u ovoj drzavi....pravljeno je upravo od ovakvih likova kao sto je Cehok, Sanader, Polocec....da bi im sluzilo u najgoroj varijanti kada bi slucajno bili uhiceni. To leglo od kriminala i korupcije treba prepustiti novisnim medjunarodnim sudskim tjelima koji bi eventualno uveli red u nas zakon. Kada se sudstvo oslobodi i kada pravedne kazne pocnu sluziti svrsi tek tada se mozemo pozabaviti ekonomskim pitanjima i izlasku iz krize.....ovo sto sam napisao e trebalo uraditi prije 10 god. jer je sada ocito kasno jer je drzava ogoljena do same koske.

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
17:56 06.03.2013.

Svaki je dao po milijun i po,ne trepnuvši ???? Više je nego oćito , da imaju Novca kao Blata,,, pošteno zarađeno kao i kod Kradimira

VL
TO
Toni50
18:19 06.03.2013.

Čehoku i Horvatu odobren zahtjev za puštanje iz pritvora.. Svjesni da su zadovoljili donekle EU i da su ljudi nevini te da funkcioniraju tipično kako je običaj u RH i da se po ničemu ali po ničemu ne razlikuju od bilo kojega poduzetnika ili političara na Balkanu. A krivica se montira dokazima i zakonima ; takvim zakonima kojih se nitko nemože pridržavati ako želi imalo aktivno raditi poslovati nešto pokretati !!

VL
LI
Lisnjak
19:33 06.03.2013.

je li moguce da ovakva faca moze biti nevina. u mom selu policija bi ga smjesta strpala u zatvor bio kriv ili ne. pa ne bi on drugi put izgledo ko cetnik.

VL
OB
-obrisani-
09:19 07.03.2013.

Da nevine zatvaraju i drže dugo u zatvoru zar bi postojale tolike pučke kuhinje i toliki beskućnici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.