Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIRODNO ZAČELA

Čehinja nekoliko tjedana prije poroda saznala da nosi petorke

cehinja,petorke
Idnes Screenshot
31.05.2013.
u 09:51

Liječnici su joj prvotno priopćili kako nosi trojke. Tek u ožujku vidjeli su i četvrtu, a u travnju petu bebu.

Čehinja Alexandra Kinova (23) iz Milovica u nedjelju će roditi carskim rezom. Majka jednog dječaka za samo nekoliko dana postat će roditelj još petorici mališana, no tu je vijest saznala tek nekoliko tjedana uoči poroda, piše Daily Mail.

Liječnici su joj prvotno priopćili kako nosi trojke. Tek u ožujku vidjeli su i četvrtu, a u travnju petu bebu. Pravo je to čudo s obzirom na to da je mlada mama zanijela prirodnim putem.

– Rasplakala sam se kada su mi rekli da vide i petu bebu – kazala je Alexandra koja je čak četiri mjeseca imala jutarnje mučnine. Sada je odlučna da nakon poroda sve bebe sama doji, ali zna da će ih morati nadohranjivati adaptiranim mlijekom. Prvog je sina dojila godinu i pol nakon rođenja.

Uz mlade roditelje koji su priznali kako u njihovim obiteljima rođenje blizanaca nije rijetkost, rekordne petorke s nestrpljenjem očekuje i cijela Češka. Još se ne zna spol dvaju beba koje će se roditi zajedno s dvojicom braće i sestrom. Alexandra je rekla da će ih nazvati Daniel, Michael i Tereza.

>>Stisak koji osvaja: Blizanci se primili za ruke nakon rođenja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije