Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITANCI UPOZORAVAJU
Povratak na članak

Ceh prijevoznika: Podilaženje aplikacijama i loš zakon utječu na sigurnost u taksiju

Poručili su kako bi ipak upozorenje britanskog ministarstva vanjskih poslova svojim sugrađanima trebalo bi biti upozorenje Vladi Republike Hrvatske. "Kupovina socijalnog mira očiglednim izlaskom u susret raznim aplikacijama nije i ne smije biti važnija od sigurnosti putnika".

Komentari 2

DU
Deleted user
13:49 18.08.2023.

Propala slika društava odakle se - regrutiraju.

VL
WI
wice
11:30 17.08.2023.

Voze po gradovima nemaju pojma gdje trebaju skrenuti, u zadnji čas se ubacuju iz treće trake u prvu, upadaju u kontra smjerove, parkiraju gdje stignu na svim frekventnim mjestima nebi li uhvatili vožnju na crno jer imaju tablu taxi a turisti nemaju pojma da oni nemaju veze sa taxijem. Rade ogromne gužve po gradu jer oni moraju ukrcati ili iskrcati putnika baš tu nasred ceste. Totalno ludili i anarhija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.