Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitna intervencija

Čeh doživio srčani udar na jedrilici

\'hitna_pomoc\'
PIXSELL
29.07.2012.
u 13:24

Organiziran je hitni prijevoz policijskim plovilom „Marino Jakominić“ s otoka Ilovika, na kojeg je ukrcan i dežurni liječnik Doma zdravlja Mali Lošinj u uvali Čikat.

Zbog srčanog udara koji je doživio češki državljanin na jedrillici jutros oko 3 sata u uvali Maračol na Unijama, plovilom pomorske policije prevezen je do Malog Lošinja gdje ga je preuzela hitna medicinska pomoć.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru jutros je putem Županijskog centra 112 zaprimila poziv upomoć i potrebu za hitnim medicinskim prijevozom bolesnika koji je navodno doživio srčani udar na plovilu na kojem se nalazilo ukupno 6 čeških turista, priopćilo je ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Organiziran je hitni prijevoz policijskim plovilom „Marino Jakominić“ s otoka Ilovika, na kojeg je ukrcan i dežurni liječnik Doma zdravlja Mali Lošinj u uvali Čikat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije