Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Čedo Prodanović otkriva zašto bi branio Ivicu Todorića na sudu

n
16.09.2017.
u 00:00

Poznati odvjetnik potvrdio je da razgovara s članovima obitelji Todorić

Epitet najmoćnijeg hrvatskog odvjetnika, kako ga nerijetko tituliraju mediji, Čedo Prodanović zaradio je uspješnim zastupanjem najeksponiranijih optuženika u zemlji.

Ivo Sanader, Zdravko Mamić, Milan Bandić i Marina Lovrić Merzel tek su neki od njegovih klijenata kojima se, kako se nagađa u javnosti, odnedavno pridružio i posrnuli gazda koncerna Agrokor – Ivica Todorić.

Gotovo istodobno s izvanrednim Vladinim povjerenikom Antom Ramljakom, u Cibonin toranj ušli su i istražitelji DORH-a koji češljaju opsežnu dokumentaciju tražeći moguće elemente za pokretanje istrage, a kako ni kreditori poput Sberbanka ne miruju, čini se da Todorić, angažirajući Prodanovića i njegovu poslovnu i životnu partnericu Jadranku Sloković, najcrnji scenarij ne želi dočekati nespreman...

>>Intervju s Čedom Prodanovićem pročitajte u Obzoru tiskanog izdanja Večernjeg lista od subote ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme: 

>>Slovenija, Mađarska, BiH, Srbija... procjenjuju da je Hrvatska slaba pa je reketare

>>Biskup Košić: Dobio sam tri prijetnje. Ljevičari bi ubijali i nakon 70 godina

>>Pelješki most: Kinezi s najpovoljnijom ponudom

Komentara 48

LU
Lujo123
21:24 15.09.2017.

Čedo Prodanović otkriva zašto bi branio Ivicu Todorića na sudu ---------------------------------------------------- Pa kao da je to teško otkriti i zaključiti. Gazda je pokral i sakril cca 100 milijardi kuna, a čedi love nikad dosta i to je to! Pa čeda brani sve najveće lopove u RH, ne zato kaj su nevini nego zato kaj s njima dijeli ukradeno. Pa to je valjda svima jasno i bez vašeg "otkrivanja"!

NE
Neonacionalist
21:22 15.09.2017.

Čedo bi zastupao svakoga tko dobro plati pa i samoga Đavla ako treba .

GE
Germanicus
21:31 15.09.2017.

Problem vecine hrvatskih ,,odvjetnika,, je taj da ne brane okrivljenika vec djelo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije