Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji incidenta

Tko je čovjek koji je napao čazmanskog gradonačelnika? Mještani: 'I njemu je stradala kuća'

Foto: Damir Spehar/PIXSELL/RTL
1/9
15.09.2022.
u 23:35

Tijekom javlja uživo, jedan je građanin gurnuo gradonačelnika Piraka koji je stajao pokraj Medveda koji je davao izjave

Za vrijeme današnjeg posjeta članova Vlade Čazmi koja je u snažnom nevremenu pretrpila velike štete, došlo je do manjeg incidenta koji je uznemirio okupljene.

Naime, u Čazmu su stigli članovi Vlade predvođeni potpredsjednikom Tomom Medvedom koji su zajedno s bjelovarsko-bilogorskim županom Markom Marušićem i čazmanskim gradonačelnikom Dinkom Pirakom obišli pogođeno područje.

Tijekom javlja uživo, jedan je građanin gurnuo gradonačelnika Piraka koji je stajao pokraj Medveda koji je davao izjave. Iako na početku nije bilo poznato o kome se radi, navodno je riječ o sugrađaninu Deanu Božiću koji je bio njegov protukandidat u pretprošloj utrci za gradonačelnika, a cijelu snimku incidenta objavio je Klikni.hr.

Naime, navodno je Božić na izborima 2017. nastupao kao kandidat stranke bivšeg župana, Damir Bajs Nezavisne liste. Na lokalnim izborima sakupio je 7,34 posto glasova birača, dok je Pirak pobijedio i to s 56,16 posto glasova u prvom krugu. 

Mještani pak govore kako je u današnjem nevremenu stradala i obiteljska kuća Deana Božića, a ispred koje su upravo dužnosnici davali izjave za medije.

Osim toga, Čazmanac Dean prošle je godine sudjelovao i u emisiji 'Večera za 5 na selu' za koju je kazao kako radi u Upravi šuma te da je u braku 23 godine. 

- Moj je hobi prije svega rad na imanju vikendom i skupljanje antikviteta. Već 25 godina skupljam različite starine, najviše iz područja Moslavine i Bilogore, pohranjujem ih u svoje objekte, održavam ih... da se ne izgubi ta jedna tradicija - kazao je tada, no osim pisanja pjesama nije spomenuo kako se neko vrijeme aktivno vodio i politikom.

>> VIDEO Oluja bjesnila u Čazmi, a ljudi bježali u zaklon. Voda prodrla u prodavaonicu

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
01:15 16.09.2022.

Evo, reci cu vam ja tko je on. Rijec je o politicaru i uhljebu koji se vec preko 20 godina bavi politikom i preko 20 godina radi kao uhljeb u Hrvatskim Sumama, tj. ne radi konkretno apsolutno bas nista. Osim toga, nalazi se u krivoj stranci, tako da njegovi politicki uspjesi odgovaraju njegovim sposobnostima tj. iznose nula. Jos prije cca 20 godina taj nesretni i politicki nesposobab uhljeb je bio direktor poduzeca Komunalije Cazma , i u to vrijeme su u tom poduzecu kasnile place po tri mjeseca. Ako si htio placu morao si se upisati da zelis isplatu place i navesti razlog zasto ti trebaju novci, pa bi te to pomaklo na listi cekanja i onda bi ti kasnila samo dva i pol mjeseca. Lik je tipican nesposobni tupan koji se bavi politikom i zivi na racun hrvatskih poreznih obveznika. Nije ni hdz-ovac nacelnik Pirak bog zna kaj, ali za ovog je doktor znanosti.

Avatar Svračak
Svračak
06:46 16.09.2022.

Možda je čovjek ljut što to sve nije jučer sanirano.

Avatar horuk
horuk
12:37 16.09.2022.

Mora biti ljut kada je HDZ odgovoran za nevrijeme. Covjek puno cita domace novine pa zna da je HDZ kriv za sve lose u drzavi i da je svakakvo ponasanje i nasilje opravdano i da se tako cak moze postati junak i sticenik Mosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije