Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Časopis Time proglasio Bena Bernankea osobom 2009. godine

Bernanke
Pixsell
16.12.2009.
u 17:26

Prošlogodišnji izbior uglednog američkog magazina bio je Barack Obama, a godinu prije titulu osobe godine ponio je ruski predsjednik Vladimir Putin.

Časopis Time proglasio je osobom 2009. godine šefa američke Uprave saveznih rezervi Bena Bernankea. Prošlogodišnji pobjednik bio je tada novoizabrani američki predsjednik Barack Obama.

Dobitnik nagrade za 2007. bio je ruski premijer Vladimir Putin.

Među ostalim su nedavnim dobitnicima Bono Vox, bivši američki predsjednik George W. Bush i izvršni direktor i osnivač tvrtke Amazon.com Jeff Bezos.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
17:49 16.12.2009.

Amerikanci štampaju dolare kao da se radi o novogodišnjim čestitkama, a ovaj jadnik, blijeda kopija pokvarenoga Greenspana, još dobiva i priznanje! Jasno, Amerikanci sami sebi dižu cijenu, ali zato će ih pad s njihova balona od sapunice jače zaboljeti. A A on je sve bliže! Ni Staljin nije bio tako bezobziran...

DR
DrGonzo
17:41 16.12.2009.

Smijesno! Covjeka koji je poreznim obveznicima uzeo 2500 MILIJARDI dolarara i podijelio ih svojim pajdasima bankarima i industrijalcima, a sve pod velom potpune tajnosti proglasavaju osobom godine? Iako, nakon Nobelove nagrade Obami vise se nicemu ne cudim... Jedino me ljuti da Vecernji nije u stanju uopce ovo staviti u kontekst ljudima koji nisu upuceni u americku financijsku politiku.

MM
Mladen Miletić
19:22 16.12.2009.

Časopis Time proglasio je osobom 2009. godine . Zasluga mu je bila kada su banke izjavile da im fale bilijuni; svi su se usrali od straha jel odjednom pofali ino čega nije nikada ni bilo. Neshvatljivo i problem je novi svjetski. Čovjek godine BEN = Bena na hrvatski, je rekao ako nešto fali a to je novac - šta da radimo? nitko na svjetu nije znao. Šta da se radi a on stra BENA je našao riješenje ŠTAMPAJ NOVU LOVU I DAJ BANKAMA ! Danas su svi sretni presretni bankari super mozak. Kod nas otimaju narodu po turskom ZAKONSKOM stilu Haračenjem jel mi nemamo takavoga pametnoga Benu ! Nego samo vladu jebenu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije