Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podivljali zadranin

Čašom pogodio gosta kafića, napao trgovkinju i njezinog dečka, pa bježao autom i pješice

Zagreb: Policijska potjera za vozilom završila ispred Osnovne škole Trnsko
Zeljko Lukunic/PIXSELL
05.03.2023.
u 10:25

Nije se zaustavio na svjetlosne signale i prvo je bježao automobilom a onda je u  jednom trenutku napustio auto i pokušao pobjeći pješice. Sustigli smo ga i nad njime su uporabljena sredstva prisile - rekli su nam u zadarskoj policiji

Bez ikakvog povoda ali vidno alkoholizirani 43-godišnjak iz Zadra sinoć od 18 sati je napadao sve redom, bježao policiji i prvo autom pa trčeći, no naposljetku je ipak uhićen. Prvo je oko 18 sati u kafiću na Bilom brigu čašom pogodio 40-godišnjaka u glavu i lakše ozlijedio.

Još je nepoznato sto je radio u sljedeća tri sata, ali je oko 21 sat u trgovini par kilometara dalje u Poličniku verbalno napao 30-godišnju prodavačicu i bacao stvari s polica, a potom napao je i njezinog dečka. Policija je dobila dojavu pa su ga uočili u automobilu u blizini.

- Nije se zaustavio na svjetlosne signale i prvo je bježao automobilom a onda je u  jednom trenutku napustio auto i pokušao pobjeći pješice. Sustigli smo ga i nad njime su uporabljena sredstva prisile - rekli su nam u zadarskoj policiji. Odbio je alkotestiranje i kako nam je rečeno u policiji, kad se otrijezni, bit će prepraćen na sud.

Video: Sve o skupocjenom Mercedesu koji je ukraden umirovljeniku: Vrijedi od 200 do 300 tisuća eura

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije