Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN ZBOG PLJAČKE INE

Časni sud zagrebačkog HDZ-a isključio iz članstva Damira Škugora

Zagreb: Privođenje Damira Škugora na ispitivanje u USKOK
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
02.09.2022.
u 13:04

Prije nekoliko dana Područni odbor Gradske četvrti Maksimir protiv Škugora je pokrenuo stegovni postupak koji je upućen na Sud časti na razini Grada Zagreba

Časni sud zagrebačkog HDZ-a iz članstva je isključio uhićenog direktora Inina Sektora za trgovinu prirodnim plinom Damira Škugora, izvijestio je u petak zagrebački HDZ.

"Časni sud GO HDZ-a Grada Zagreba, sukladno Statutu stranke, donio je Odluku o isključenju Damira Škugora iz članstva HDZ-a", priopćio je predsjednik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman.

Ranije je iz te gradske organizacije Hini rečeno da se radilo o suspenziji članstva do okončanja postupka.

Prije nekoliko dana Područni odbor Gradske četvrti Maksimir protiv Škugora je pokrenuo stegovni postupak koji je upućen na Sud časti na razini Grada Zagreba.

U akciji, koju su u subotu pokrenuli Uskok i policija, na meti istražitelja zbog pljačke Ine, našli su se direktor u Ini Damir Škugor, predsjednik Hrvatske odvjetničke komore (HOK) Josip Šurjak, njegov poslovni partner Goran Husić s kojim je suvlasnik tvrtke OMS Upravljanje, Škugorov otac Dane te predsjednica uprave tvrtke Plinara istočne Slavonije Marija Ratkić.

VIDEO Koliko zapravo vrijedi 813 ukradeni milijun? Matematičar Toni Milun izračunao: 220 ljudi bi trebalo raditi po 40 godina za taj iznos!

Ključne riječi

Komentara 20

ZU
Zujim
13:18 02.09.2022.

Casni sud HDZ? K....a o postenju, vojnik o skracenju, HDZ o casti! Crni humor.

MK
marcel.kocan
13:14 02.09.2022.

Čuj, "sud časti HDZ-a"... kog vi zahe...te

DE
densokubura
13:33 02.09.2022.

kraddezeovci su više puta buncali o načelu persumpcije nevinosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije