Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti eskalacija
Povratak na članak

Carinski boj na Kosovu: Novi sukob Prištine i Beograda

Srbija razumije samo jezik sile i to svi znaju, tvrdi Haradinaj

Komentari 168

Avatar Dančo
Dančo
11:05 24.11.2018.

srbija je faktor nestabilnosti na balkanu to je svima jasno kao dan, srecom pa smo mi u lijepoj nasoj rijesili efikasno srpsko pitanje za sva vremena pa sad mozemo iz fotelje uz kokice gledati kako šipci trpaju nebeski narod i ne vade

VL
RO
ronyday
09:37 24.11.2018.

Bravo kosovari, derite srpsku bagru, izbijte im još jedno oko u glavi, a pašaluk neka vode turci

VL
GO
Gomila
07:21 24.11.2018.

Srbiji se lose pise dolazi veliko nevrijeme sa kosova

VL
DH
dalibor.hren
10:07 24.11.2018.

Međunarodna zajednica bi se trebala maknuti, tako da Ameri opet malo razbude Beograd!

VL
VI
Vito
09:24 24.11.2018.

durke ima pravo - sad je vrijeme da gripu uništimo u žarištu kako se ne bi pretovirla u otporniju gljivičnu infekciju koja treba duže liječenje.

VL
LO
lojtra2
07:22 24.11.2018.

Kad će više ta Srbija (rak Balkana) prestati zagorčavati život svim okolnim državama i narodima?

VL
RM
ruzica_mario
12:12 24.11.2018.

sta kazu vulin i dacic..ako oni zaprijete siptari ce se odmah povuc hahaha

VL
VI
Vito
09:21 24.11.2018.

abecedo, dajte nam objasnite zašto mislite da bi ubijanje albanaca njima pomoglo u zadržavanju Kosiva i Metohije??? __ Pišete: Jednostavno zamijene teritoriju, narod pobiju i mirna Bosna ! __ Ovdje postoji samo jedan narod + gripa zvana srbi koja se proširila i zarazila Balkan u vrijeme turskih osvajanja teritorija zapadno od Bospora. __ žarište gripe treba uništiti, no, što će onda "farmaceuti" liječiti??? __ Nisu Albanci s Kosova krivi što nisu ratoborni pa se samo liječe od gripe, a uzimaju dovoljno učinkovit lijek, nego samo "generički"

VL
VI
Vito
09:11 24.11.2018.

Mogu samo zaključiti - srbi su kao zimska gripa, razvijaju se sve dok ih ne cijepimo, a onda postanu mirni __ Očito ponovo dolazi vrijeme cjepljenja protiv gripe

VL
KO
koraknaprijed
08:20 24.11.2018.

Da dođe do te eskalacije niti jedan srbin koje je ratovao u devedesetima uz Vučića,Vulina i Dačića ne bi pošao na Kosovo niti bi pustio svojeg sina,to su činjenice koje građani srbije svakodnevno šalju preko medija ovoj trojici luzera.

VL
VI
Vito
11:30 24.11.2018.

srbi su prelazili Drinu i Dunav jedino kao turski plaćenici - ubijali stanovništvo pomoću zaštite turaka i za nagradu dobivali posjede ubijenih. __ Identično je tako i na Kosovu - do posjeda su došli ubijanjem stanovništva Kosova, a to i danas, u 21. stoljeću pokušavaju. __ Samo "kratkovidni" to smještaju u vrijeme drugog svjestskog rata i vrijeme maršala koji je nakon 1945.g. uspješno počeo komadati Hrvatsku, Kosovo, Metohiju, Makedoniju, sve do 1953.g., kad mu je USA rekla "dosta". __ Tko da svaki srbin koji živi izvan srpskog pašaluka je potomak ubojica koji su do tih posjeda došli pljačkom i ubojstvom domicilnog stanovništva, ali samo pomoću drugih vijski - turske pa tatarske __ Nikad nisu pobjedili svojom zaslugom u bojnom pohodu, već su kao najobičniji strvinari lešinarili po uništenom području kojeg su zatim prisvojili. __ Imali su "kralja" pa su tako imali i simpatije drugih kraljeva po (današnjoj) EU __ Hrvatska nije imala svog kralja dovoljno dugo pa ju zbog toga nitko niti ne priznaje, niti ju je priznavao sve dok nije pokazala "zube" __ Kosovo samo mora dati po prstima srbima i postat će manji od makova zrna. __ Na žalost, u Hrvatskoj nema pravih Hrvata na političkim pložajima pa zato i imamo srbe gdje im nije mjesto - u ZOO vrtu kao primjer divlje životinje koja može govoriti

VL
DI
dirižabl
07:53 24.11.2018.

I onda bi domaći jugonacisti ponovo u istu državu s ovima?!

VL
Avatar Dančo
Dančo
11:05 24.11.2018.

srbija je faktor nestabilnosti na balkanu to je svima jasno kao dan, srecom pa smo mi u lijepoj nasoj rijesili efikasno srpsko pitanje za sva vremena pa sad mozemo iz fotelje uz kokice gledati kako šipci trpaju nebeski narod i ne vade

VL
KO
Konstantinos
12:35 24.11.2018.

Srbija koja stalno prijeti, zvecka oružjem i konstantno upliće nos u unutrašnje stvari Makedonije, Kosova, Crne Gore, BiH i Hrvatske, ostaje trajan faktor nestabilnosti u regiji. Srbija koči BIH da bude funkcionalna država, protivi se sporazumu Makedonaca i Grka, nee priznaje crnogorsku nezavisnost a Hrvate konstantno napada za nepostojeće “ustaštvo”. Hoće li im netko reci dosta ili je potrebna neka nova NATO intervencija da ih urazumi i privede civiliziranom zapadnom društvu?

VL
HZ
hrvati-za-dom-spremni
15:14 24.11.2018.

ovi vasi cetnika terorista kaku u ovom jadnom Nezavisnom Kosovo tako u Bosni i Hercegovini pa i Nasoj Lijepoj samo kukaju kakosu ugrozeni; postujte drzave diste i nece biti problema a ako to necete poslusajte svog zlocinca milosevica i njegoveog zlocinca milosevica i njegove glasnogovornike . saucesnike odselite u srbiju i uzivajte pustite normalne susjede da zive miran zivot

VL
BE
berava
19:22 24.11.2018.

Svrbi se uscvrcali a jo im ni prsti u vratimaa nisu,sta ce tek biti kad budu,hahaha.

VL
VI
Vito
09:11 24.11.2018.

srbi su poznato okupatori nenaoružanog naroda __ Kad im se narod odupre bježe brže od čite, a poslije slave "po bjedu", uspješan bjeg. __ Sretni su što narodi koje okupiraju nisu ratoborno pa tako i preživljavaju na ovim prostorima. __ Da su narodi koje maltretiraju imalo ratoborni, davno bi srbi nestali s "lica zemlje".

VL
Avatar comparator
comparator
07:40 24.11.2018.

Puhovski je analitičar koji to nije. Istina da nagađa i koji puta i pogodi ali ovo navijačko bulažnjenjeje glupost do daske. Pa što si on umišlja ,da Amerikanci zatvore čelnike i da se dogovore!? To bi naravno napravio samo diktatorski mozak kao njegov!

VL
Avatar rubinet
rubinet
10:10 24.11.2018.

"uvodeći carinu od 100 posto za robu uvezenu iz BiH i Srbije" Sad će poskupjeti kajmak, šljivovica,sjemenke i rahat-lokum. Nije vrijedno spomena.Sve to Kosovari mogu proizvoditi i sami.

VL
VI
VisAVis2
08:22 24.11.2018.

Odakle ixmili Puhovski? Srbija jednostavno, obori cijene svojih proizvoda za svoje srbe na npr 0,00 Kn (€), na to doda 100% carine i kvit! Srbija je već jednom, za par dana, bežanijom, pretrčala kosovo i albaniju! Ne sumnjam da bi hrsbro, danas po manjemu i slabijemu imali šanse uraditi istio, samo nas povijedt uči da se srbiji nisu takve prognoze uvijek ostvarile ...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.