Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORGANIZIRANI KRIMINAL
Povratak na članak

Carina lani zaplijenila 18 milijuna cigareta i više od 76 tona duhana

Konferenciju "Zajedno u borbi protiv ilegalne trgovine duhana i duhanskih proizvoda" organizirali su OLAF (Europski ured za borbu protiv prijevara) i Carinska uprava Ministarstva financija, priopćile su u srijedu te organizacije

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
07:26 12.09.2019.

Ubijamo sami sebe na razne načine. Sve što je loše to nam dobro. Nepušač sam i osjetim razliku u mirisu duhana, točno znam tko kakvog puši, ali što ima svakakvog švercanog to je užas jedan. Smrdi nadaleko i hoću pluća iskašljati kad sam duže vrijeme u društvu pušača koji puši švercani duhan ali oni se kunu kako je to super i da je zdraviji od tvorničkog. Možeš misliti, tko zna kako ga suše jer nitko više ne suši na prirodan način već koriste plin, a u Bosni odakle većina švercanog dođe koriste naftu se tko zna šta taj duhan upije kod sušenja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.