Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neopisiva tuga

Čapljina se oprašta od Marije (19) koju je usmrtila pijana vozačica

Prometna nesreća u Splitu
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
25.10.2018.
u 19:35

Marija je tek upisala Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu, u koji se doselila iz Čapljine

Sprovod Marije Ćorić održat će se sutra u 16 sati u mrtvačnici Kristova Uskrsnuća u Čapljini

Riječ je o 19-godišnjoj djevojci kojoj je život oduzela Ivana Tena Gotovac koja je u pijanom stanju vozila automobil, a nakon nesreće pobjegla s mjesta nesreće, javlja index.hr

Pogrebni obred obavit će se na groblju Sv. Franje u Čapljini, a obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15 sati

Marija je tek upisala Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu, u koji se doselila iz Čapljine. 

Njen fakultet oprostio se od studentice putem Facebooka. 

"Neopisiva tuga zavladala je našim srcima kada smo primili informaciju kako je ugašen mladi život, kako nas je prerano napustila draga kolegica, prijateljica, studentica sa FGAGa- Marija Ćorić.

U ime djelatnika, studenata i Studentskog zbora Fakulteta građevinarstva arhitekture i geodezije izražavamo sućuti obitelji, prijateljima poznanicima i bližnjima. Nadamo se da se kako će nas tvoj osmijeh pratiti od gore, tvoja snaga pratiti na našem putu i nadamo se kako se slične tragedije više nikada neće ponoviti.
POČIVALA U MIRU !", napisali su. 

Komentara 7

ET
etrao
21:01 25.10.2018.

Pretuzno. Teskog srca se rastanes od djeteta koje napusta roditeljski dom u potrazi za znanjem, opet u isto vrijeme si sretan sto si svoje dijete uspio dovesti do te stepenice da upise fakultet i onda ti ga za mjesec danaa vrate u lijesu, zbog jedne idiotkinje! Sucut obitelji!

VE
večernjamaglica
19:52 25.10.2018.

Kad čitaš srce ti sr cijepa,a kad vidiš kako će ubojica proći,shvatiš da si nebitan u ovoj groteksnoj igri pravde.Čudim se koliko su moralne vrijednosti pale na niske grane.

Avatar bodavica
bodavica
21:03 25.10.2018.

teško je bilo što kazati osim Počivala u miru!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije