Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika britanija

Cameronov spin doktor dao ostavku zbog prisluškivanja

Andy Coulson
reuters/pixsell
21.01.2011.
u 13:41

Coulson je bio urednik tabloida koji je prisluškivao oko 3000 poznatih osoba

Andy Coulson, savjetnik za medije britanskog premijera Davida Camerona, dao je ostavku zato što je bio urednik News of the Worlda kada je taj tabloid prisluškivao telefone poznatih osoba, prenosi BBC. 

– Bila mi je čast i privilegija raditi za Davida Camerona. Nažalost, stalni napisi o poslu koji sam radio u News of the Worldu otežavaju mi obavljanje sadašnje dužnosti – izjavio je Coulson, ponovivši da kao urednik tabloida nije znao za prisluškivanja.

Nakon afere s prisluškivanjima Coulson je 2007. napustio News of the World i počeo raditi za Camerona. News of the World je, prema pisanju The Guardiana, prisluškivao oko 3000 poznatih i slavnih osoba. Uz članove britanske kraljevske obitelji među prisluškivanima su bili i glumica Gwyneth Paltrow, gradonačelnik Londona Boris Johnson, komičar Lenny Henry i pjevač George Michael.

Komentara 2

LI
liliZG
14:06 21.01.2011.

I kaj sad???????????

TA
Takaros
15:33 21.01.2011.

niš. ali ovo je bolja vijest od one s gigantskim crvom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije