Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slijedi obdukcija

Čakovec: Nakon srčanog udara tegljačem sletio s ceste i umro

hitna
Večernji list
25.05.2010.
u 09:17

Na ravnom dijelu ceste prešao je u lijevu prometnu traku, sišao s kolnika na šljunčanu površinu i prednjim dijelom vozila udario u betonsku ogradu i drveće u dvorištu.

ČAKOVEC – U Ulici Tome Bratkovića u Čakovcu jučer u 16.18, 56-godišnji vozač tegljača čakovečke registracijske oznake s pridodanom poluprikolicom, na ravnom dijelu ceste prešao je u lijevu prometnu traku, sišao s kolnika preko pješačko-biciklističke staze na šljunčanu površinu i prednjim dijelom vozila udario u betonsku ogradu i drveće u dvorištu.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici hitne medicinske pomoć, no nakon pokušaja oživljavanja vozača iz Čakovca liječnica je utvrdila smrt.

Sumnja se na srčani udar.

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se obaviti obdukcija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije