Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ključ bio na sjedalu

Mladići ukrali otključani Golf, provozali se pa ga zapalili

VW Golf
Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS/PIXSELL
18.08.2017.
u 11:50

Materijalna šteta procjenjuje se na oko 5000 kuna

Maloljetnik i 19-godišnjak s područja grada Čakovca ukrali su na parkiralištu nogometnog kluba u Svetom Martinu na Muri automobil i provozali se njime u društvu 23-godišnjeg prijatelja.

Pomoglo im je to što su vrata Golfa bila otključana, a ključ su pronašli na vozačevu sjedištu.

Odvezli su se u smjeru Čakovca, da bi u večernjim satima automobil ostavili u polju nedaleko čakovečke Ulice bana Josipa Jelačića.

Nešto kasnije, 23-godišnjak je zapalio vozilo kako bi prikrio tragove. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 5000 kuna.

Komentara 4

LI
liliZG
13:01 18.08.2017.

prilika čini lopova

RI
ribar110
15:17 18.08.2017.

Clanovi HSS ili samo predsjednik.

MO
modovisisajteMaraschino
15:56 18.08.2017.

kakva je danas bagra od mladeži (čast izuzecima)... mi kad smo "posuđivali" bez pitanja yugića početkom 90-ih navečer kad bi izlazili u provod od jednog penzića, ujutro bi ga vratili natankanog... nismo imali svoj auto, a čovjek se nikad nijee žalio. nikad nismo upoznali tog čovjeka osobno, a njemu je valjda nije smetala takva posudba. jednom nam je ostavio poruku da yugić ima problem sa strujom i to smo mu popravili... kako smo '91 maturirali tako je i prestalo "posuđivanje"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije