Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni vikend

Čak tri mlada života ugašena na cestama u Đakovštini u nedjelju

nesreća
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
14.02.2022.
u 12:54

Prva se tragedija dogodila oko 14.45 sati, kada je 22-godišnji vozio nerazvrstanom cestom iz smjera Strizivojne kroz šumski predio zvan Merolino.

Čak tri mlada života odnijele su u nedjelju prometne nesreće u Đakovštini. Još se jedan mladić bori za život. Prva se tragedija dogodila oko 14.45 sati, kada je 22-godišnji vozio nerazvrstanom cestom iz smjera Strizivojne kroz šumski predio zvan Merolino.

- Uslijed neprilagođene brzine kretanja, 22-godišnjak je izgubio nadzor te vozilom sišao preko zemljane bankine u odvodni kanal i prednjim dijelom vozila udario u betonski most odvodnog kanala, gdje je preminuo na mjestu - izvijestila je PU osječko-baranjska.

Druga teška prometna nesreća dogodila se oko 19.40 sati na đakovačkoj obilaznici. Za upravljačem je sjedio 23-godišnjak, vozeći iz smjera Dragotina prema Đakovu.

- Dolaskom do križanja s đakovačkom obilaznicom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, 23-godišnjak nije zaustavio automobil na znak "Stop" te je nastavio kretanje kroz križanje bez zaustavljanja. U tom trenutku cestom s prednošću prolaza kretao se automobil iz smjera Piškorevaca prema Osijeka, kojim je upravljao 19-godišnjak te svojim prednjim dijelom udario u desnu bočnu stranu vozila 23-godišnjaka. Oba vozila su potom nastavila nekontrolirano kretanje i udarila u osobni automobil koji se zaustavio na znaku "Stop" - navodi policija nadalje.

Smrtno su stradali 23-godišnjak i 18-godišnjak, dok je 23-godišnjak zadobio ozljede opasne po život, a 19-godišnjak je teško ozlijeđen. Dva 20-godišnjaka i jedan 21-godišnjak prošli su, srećom, s lakim ozljedama. O strahoti ovoga sudara svjedoči činjenica da su stradale iz smrskanih vozila izvlačili vatrogasci.

- Kriminalističko istraživanje ove teške prometne nesreće se nastavlja - zaključuje policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije