Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA IPSOSA ZA NOVU TV
Povratak na članak

Čak 94 posto građana Vladine mjere ocjenjuje odgovarajućima

Kad se uspoređuju mjere koje je u borbi sa zarazom koronavirusom donijela Hrvatska i one koje se provode drugdje u Europi, velika većina građana, njih 65 posto, smatra da su hrvatske mjere bolje od europskih

Komentari 6

ŠE
Švecki epidemiolog dr.Pedersen
23:51 28.03.2020.

Moj stav: epidemiološke mjere odlične, represivne mjere vrlo dobre, infektološke mjere loše ali za to je krivo općenito stanje zdravstva, organizacija društva u krizi totalna katastrofa, gospodarske mjeretragedija. Ukupno represija i ograničenja dobri, sve ostalo banana, savršeno odgovara boljševičko-ud-baškom mentalnom sklopu, odnosno mentalitetu zatvorskog čuvara.

VL
KR
kronika20
14:37 29.03.2020.

Nije teško zamisliti kakav kaos, tragedija, urušavanje društva, propast države bi bio da je sada na vlasti komunjarska vlada na čelu sa slučajnim, koji su u idealnim uvjetima zadužili Hrvatsku za 100 milijardi, uništili 100.000 radnih mjesta, iselili više od 100.000 mladih Hrvata.

VL
DE
densokubura
09:30 29.03.2020.

iste ili slične mjere su donijele većinom sve države u europi ne vidim sad tu nešto posebno pozitivno ili negativno, to je kao da nas netko napadne pa vlada donese odluku da ćemo se braniti pa svi hvale vladu bravo vlada vi ste najbolji odlučili ste se braniti a ministar obrane je najbolji čovjek na svijetu, ajte malo ohladite sa berošom......

VL
BL
Blomberg
13:36 29.03.2020.

Tko je ova sjena Plenkovicu sa naocalama uvijek kraj njega, tjelohranitelj nije jer je preslab ? Pazite na ove kineze na Peljescu da ne mrdaju sa Peljesca !

VL
Avatar rubinet
rubinet
23:21 28.03.2020.

Ostavimo li po strani podjele na lijeve,desne, ustaše,partizane ove i one.../ jer ozbiljna vremena traže jedinstvo/ moram priznati kako me je Dotičnik,čiji ja nisam podupiratelj, ugodno iznenadio. U korona krizi dosad je bio mudar i odmjeren. A što će bitii u budućnosti...vidjet ćemo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.