Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Čak 72 posto Hrvata ne želi Sanaderov povratak

Premijerka u odnosu na Sanadera bodove skuplja najviše u Istri, Primorju, Gorskom kotaru te Zagrebu i okolici. Čak 74 posto ispitanika iz Dalmacije također smatra da je bolja na svom mjestu od Sanadera.

Komentari 19

MM
Mladen Miletić
11:23 05.01.2010.

Čak 72 posto Hrvata ne želi Sanaderov povratak , to su 72% pametni koji sude i vjeruju politici i plačenim novinarima koji prouzvode političke lopove i smjenjuju kaljaju ljude svoje sugrađane Hrvate...

VL
Avatar comparator
comparator
13:15 05.01.2010.

Veliki problem svake vlade je njezin image.Upravo pokušaj nekih medija je stvorio dojam da je Sanaderov povratak moguć.I Hrt potpuno iskrivljuje političku sliku što je bilo jućer vidljivo iako ni u jednom trenutku nisam sumnjao u snagu predsjednice vlade.Oni koji žele izbore i na sljedećim izborima neće biti zadovoljni jer bilo koja opcija pobjedi biti će usmjerena ka istim ciljevima,a život će biti težak.

VL
MM
Mladen Miletić
11:18 05.01.2010.

Čak 72 posto Hrvata ne želi Sanaderov povratak , dok 100% Hrvata uživa i veseli se novome boljeme haraču i prijevari sa božičnicom. Zašto toi nevole IVU zato jel su mu \"prijatelji Hrvati počeli podbacivati navodne nedokazive lopovije...

VL
MM
Mladen Miletić
19:26 04.01.2010.

Čak 72 posto Hrvata ne želi Sanaderov povratak , isti tih 72% nežali ni za vlastitom materom... Ne radi se o tome tko može da dokaže da bi žalili za Kosor i njenim Haračem njih 72% poštenih Hrvata ? odkudauda toliki postotak poštenih. Znam da su se dugo natezali zezali borili za Glavaša i spasili ga u Bosnu, a IVU poslše brzo turbo na RIVU ! Do \"jučer\" podržavali svi kao jedan strašno dans gore prođe od zločinaca tko je tu normalan ?

VL
AN
ana
20:31 04.01.2010.

Kad većinu stanovništva od razmišljanja boli glava, a intelektualnu stimulaciju pronalaze u domaćim sapunicama, to širom otvara vrata najgrubljim medijskim manipulacijama, pa onda ni rezultati ovakvih anketa ne čude. Potpisivanje arbitražnog sporazuma i harač zaboravljeni su istog časa kada su maknuti sa novinskih stranica.

VL
JU
juma
20:37 04.01.2010.

Dobro, 72% ne podrzava njegov povratak. Ocito je kako ostalih 28% hrvata podrzava I. Sanadera, sto je ipak znacajno vise nego sto ovaj HDZ Jadranke Kosor dobiva na buducim izborima. Ako su za J. Kosor politicari poput Mesica, Pusicke i Pupovca, kao i Z. Puhovski, zdrav razum nalaze svakom HDZ- ovcu kako bi se trebao zabrinuti za buducnost stranke. E sad, oni koji zdravog razuma nemaju, imaju medije koji im serviraju sto bi trebali misliti...

VL
ZL
zlatka
20:41 04.01.2010.

no pa fino, hebrang je dobio 12% od 46% biračkog tijela dakle niti kosoričin HDZ podržava 3% građana. Desnica, HDZ-ovci bez udbaške i kriminalne prošlosti moraju se ujediniti oko Tuđmana i pobijediti na slijedećim izborima ili ćemo opet u bratskiski srpski zagrljaj. Hdz je definitivno preuzela UDBA na čelu s gospođom koja je 1990. bila aktivna u Pokretu za Jugoslaviju.

VL
AN
ana
20:55 04.01.2010.

Hvala, Zlatka, bar me netko u večernjaku voli.

VL
DA
davorac
21:16 04.01.2010.

eto koliko je narod bio slijep ima ih još u hdz-u koji moraju van da makar kalo sačuvaju dostojanstvo o imenima drugi put iako se znaju koji su to

VL
OB
-obrisani-
21:46 04.01.2010.

U Vladu su prije premijerke stigli ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko i glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, no premijerka nije odgovorila zbog čega su oni došli u Banske dvore. Međutim, ta je činjenica bila dovoljna da se dodatno pobudi maštaa hrvatskoj javnosti. Naime, zanimljivo je da se baš večeras premijerka Kosor sastaje sa dvojicom najodgovornijih pojedinaca za borbu protiv korupcije u državi, na dan kada je Sanader izgubio i posljednju zaštitu partije na vlasti od eventualne kaznene odgovornosti

VL
OB
-obrisani-
21:47 04.01.2010.

O kako su se uznemirila srca, prijatelja i neprijatelja, o kako su se zvjerski otvorile oči pozicije i opozicije. Sve to treba rasturiti, ako se plaše bivšeg političara, oh koliki je strah u zvanih i nezvanih. Dr. I.S. ponovno u politici!!!?? Nisu li imali šest mjeseci da mu ukrcaju sve što su mogli, nije im li bilo dosta da \"hobotnicu\" izvuku na suho ovi strastveni ribolovci i bržni branitelji domovine? A sad ta hobotnica maše krakovima. Tko su kraci ? Bojim se da su upravo to slabići sadašnje politike s lijeva i desna koji su ujedno i kraci slabašne hobotnice. Još prije bih rekao da je to kokošinjac u koji je ušla lisica, a kako gospodari ne znaju da i najmanji lovački pas može potjerati lisicu oni se uhvatili umirivati kokoši. Čuvaju oni svoje pozicije, a ako je I.S izazvao šok s ciljem pa i prijevremenih izbora, raskola HDZ, bogme proces ne će samo tu stati. A to je ono što i treba ovoj zemlji. Treba to podržati, preurediti odnose i stranačke politike za koje se više ne zna tko su i što su. Vidimo to ovih dana po tolikom neredu sa izjavama tko koga podržava, potom se povlače priopćenja, zatim se plasiraju druga... Vladajući ne znaju kamo bi, a koalicijski partneri im vode politiku i usmjeravaju odluke. I zato dr. Ivo S. dobro došao natrag, makar izbrisan. Za one koji se boje zaštite i imuniteta radi mandata, vrlo lako je to riješiti, kao više puta do sada. Ako je I.S. neman, sada kada je opet u javnosti lakše ga je eliminirati, nego iz busije, partizanski. Nisam uvjeren da je odluka konačna iako je pala. Koga i što zastupaju Čačić, D.Kosor i u ime čije oni traže izbore (iako se s njima slažem u tom pitanju)

VL
OB
-obrisani-
21:49 04.01.2010.

SANADER OSVETNIK!! Sanader je bio glavni protagonista dolaska HDZ-a na vlast poslije 2003 pa do danas. Naravno da je najzaslužniji za taj uspjeh stranke. Sjetite se samo kad je otišao, svi su mu \"skidali kapu na odlasku\" od Kajina, Pusičke na dalje. Sanader je kao potencijalni kandidat za predsjednika, postao glavna meta udbaških SVEMOGUČIH TALENATA ZA SPLETAKRENJE TROVANJE ITD. Čvrsto Vjerujem da ga je to uznemireno osinje gnijezdo - udbaško gnijezdo oko Mesića na Pantovčaku sa obitelji Perković na čelu, uspjelo nekako srediti. Prisilili su ga da za sobom ostavi Jadranku Kosor, koja nije imala drugog izbora osim plivati niz vodu odjednom plasiranih antikorupcijskih afera. Svemogući Sanader (narušena zdravlja) odjednom postaje teret stranci koju je on stvorio na neki način. Dezorijentiran upada u grešku osvete svojoj stranci koja ne stoji iza njega kad mu je najteže u životu. Da je napušten i ostavljen uvjerio se kod polaganja vijenaca na grob Tuđmana. SADA SE SVETI. ŽELI RASTURITI TU VLADU I HDZ. Ovo nije njegov posljednji potez. Učinit će sve da im se osveti. Žao mi ga je kao čovjeka antiudbaša-jedinog pravog antiudbaša uz Hebranga. No politika je pragmatična kurva i tu nema fer pleja. Nije mi ga žao kao političara. Nije slušao ni Akademike ni Biskupe ni Pomorske stručnjake. Nikoga. Bio je sluga zapadu i kao slugu su ga i uništili, na veselje uplašenih udbaša koji će od straha nastaviti služiti dalje toj EU.

VL
OB
-obrisani-
21:50 04.01.2010.

Ma koga boli ona stvar za sanadera-Narod svaki dan ostaje bez posla,sve više naroda traži socijalnu pomoć od države,svaki dan novi štrajk i tonjenje u sivilo a svemu je kriv lik sanader koji je 5 godina udaljavao hrvatsku od evrope,55 godina postavljao i štitio kriminal u državi i da danas žalim za njim ,kako kaže onaj na portalu mogu samo porućit mu ---PLJUC

VL
SR
Sime Raljevic
22:01 04.01.2010.

Lijepo, sada kad ste rijesili problem s tim izrodom prihvatite se posla ozbiljnog. Pokazite svijetu da ste sazreli ljudi, vrijedni biti clan \"family of man\". Ti Kosor pokazujes da imas zadovoljavajuci procenat inteligencije, povedi rod nas u bolji zivot. Davno su prosla vrimena po pitanju spola u upravljanju. O na putu k boljem bit ce negativnih komentara. Ali ako se vodja bude osvrto na svaku ogrebotinu onda se ne treba prihvatiti te duznosti. U ovome drustvu ( to je bilo i prije a bit ce i poslije nas) u kome je covijek covijeku VUK, samo jaki duhovno i tijelesno mogu prevladati. Sime---BOYERO!

VL
BS
bsepic
22:33 04.01.2010.

nece on tek tako otići, tu se krije još nešto, previše naivno je da se vrati i onda\"mirno\" prihvati izbacivanje

VL
OB
-obrisani-
23:36 04.01.2010.

Kome u ovome trenutku najviše odgovara ovo što se dešava? Kome su neophodni glasovi HDZ-ovaca koji su još neodlučni? Tko podržava Kosoricu i HDZ,, a tko kaže da je to samo unutarnja stvar HDZ-a? Čija stranka priziva nove izbore i kome ti izbori u ovom trenutku nikako ne odgovaraju? I na kraju, sa kim se Sanader sastao prije par dana i kovao planove par sati? Ljudi, mućnite malo svojim glavama i sve će vam biti jasno kao dan !!!

VL
UK
Ugo Kajvez
23:46 04.01.2010.

Kak to može bit? .. pa on je katolik, ide u crkvu ..... ne vjerujem ....

VL
OV
over
02:09 05.01.2010.

oj ti s brda... raljevicu raljevicu.. a di si ti ucija jezik...:(

VL
SR
Sime Raljevic
08:01 05.01.2010.

over,dali ti mene nesto pitas? Ako je evo odgovora. Mati me je moja ucila.Bila su to vrimena kroz drugi svijetski rat a poslije kroz obrazovanje onih koji su sebe nazivali AVANGARDOM RADNICKE KLASE.Bilo je to u mom rodnom selu :: SALI na DUGOM OTOKU.Sime je tu zavrsio i zanat, da bi 1961.god. napustio rodno misto i posao trbuhom za kruho. Vidis od 1964 do 1968.god. Sime je kupovao pamet u vecernjim gimnazijama JATAGAN MALE. Tamo su me u ono vrime ucinili, vise nego moja rodjena mati, rodoljubom. Ukoliko bi upotrebio materinjsku rijec skidala bi se ocijena za polovinu (-), a to je bilo u drzavi BRASTVA I JEDINSTVA. Sime je otisao prije 41.god u tudjinu. Danas vec gotovo postao i tudjinom.A ja sam otisao da se ne vratim osramocen na pravdi BOGA. Danas sam u godinama(68) a i starost je pred vratima. Pravopis i pravoizgovor cete se VI pobriniti da se uspostavi i ucvrsti. A ja prijatelju pokusat cu doprinijeti koliko god budem mogao voljenoj grudi i kamenu koji me je dao. Sime---BOYERO!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.