Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VELIKI UTEG'

Čačić: Ne mislim da će Horvat nakon ovoga ostati ministar, ali to nije na meni

Ljekarne varaždinske županije predstavile automatizirano skladište vrijedno 1,7 milijuna kuna
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
19.02.2022.
u 12:05

On mora donijeti odluke, a do trenutka dokad ćemo smatrati da ova vlada nema alternativu, mi ćemo se uvijek ponašati korektno - dodao je

Ne mislim da će Horvat ostati ministar, ali to nije na meni, komentirao je predsjednik stranke Reformista i jedan od koalicijskih partnera HDZ-a Radimir Čačić jutrošnje pretrese u obiteljskoj kući Darka Horvata.

Dodao je i kako je ovo definitivno veliki uteg za njega s obzirom na to da će se iduće srijede u saboru raspravljati o njegovom opozivu.

- Jasno je da cijela priča ne može nikako odgovarati vladi i Plenkoviću, oporba govori gluposti, a pokazuje i da Plenković ne kontrolira ni rokove ni pravosudne aktivnosti o onoj mjeri koja se spominje - kazao je to za Večernji list. 

 

Na pitanje ako ode ministar Horvat treba li Plenković napraviti širu rekonstrukciju vlade tj. smijeniti još ministara koji se spominju poput Marija Banožića, Čačić je ponovio da to nisu odluke koje su na njima kao partnerima, već je to na premijeru. 

- On mora donijeti odluke, a do trenutka dokad ćemo smatrati da ova vlada nema alternativu, mi ćemo se uvijek ponašati korektno - dodao je.  

Komentara 20

ST
stric27
12:46 19.02.2022.

tko tebe više shvača ozbiljno?

ZM
zmaček
12:43 19.02.2022.

Ne misliš da će ostati ministar, a podrazumijeva se da ćeš podržavati istu tu ekipu koja je radila isto što i on. Pa to više govori o tebi.

DO
domxerex
13:29 19.02.2022.

LEkcije drži lik kojeg su kao ministra uhvatili da mu neplaćeno radi 3000 rumunja. Primi ih na posao, rade mu 2-3 mjeseca, ne plaća ih. Kada dođe vrijeme da ih ipak mora platiti pozove si rođaka iz HDZ-a da mu pošalje inspekciju koja će protjrati ilegalne radnike iz inozemstva. Novce podjele a rođak iz HDZ-a prijavu inspekciju stavi u ladicu dok ne dođe zastara. Onda se nađu u kleti nazdrave, a prijavom potpale vatru za roštilj. Naive se poslije svađaju tko je HDZ a tko za SDP ili HNS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije