Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predizborna kampanja

Čačić: Naša je premijerka uvijek sva u nekakvim dvojbama

Radimir Čačić
Foto: Marko Jurinec/ PIXSELL
1/5
17.11.2011.
u 12:00

Vođa HNS-a Radimir Čačić odgovorio je premijerki Kosor na pitanje tko je zapravo šef Kukuriku koalicije

– Varaždinski sajam četvrtkom najbolje je mjesto za početak predizborne kampanje. Pa ipak je Varaždin sajamski grad. A tko zna, možda odemo ovdje i na gablec. Neću ga odbiti bez obzira što mi se, ako tako nastavim, nakon kampanje ponovno smiješi dijeta. Ali izdržat ću – našalio se šef HNS-a Radimir Čačić na druženju s građanima u Varaždinu.

Gablec je ipak propustio, ali ne i odgovor premijerki Jadranki Kosor na pitanje tko je zapravo šef Kukuriku koalicije.

– Naša je premijerka uvijek sva u nekakvim dvojbama, a kako mi se čini, bit će i dalje. Ja joj oko toga ne mogu pomoći. U njihovim koalicijama postojali su šefovi, jer da nije bilo tako, ne bi zatvori sada bili puni. U našoj koaliciji nema šefa. Mi nismo stranka već grupa stranaka. Između nas postoji partnerski odnos. Onog trenutka kad osnujemo Vladu, znat će se tko je glavni, odnosno premijer, a tko njegovi zamjenici i ministri – odgovorio je Čačić, koji je u 3. izbornoj listi prvi na kandidacijskoj listi.

– Na prošlim izborima u ovoj smo jedinici osvojili devet zastupničkih mjesta, što nam je startna pozicija i uoči idućih izbora. No, realno je očekivati deset mandata, a borit ćemo se i za jedanaesti – istaknuo je Čačić, koji očekuje korektnu predizbornu kampanju.

– Sa svojim protukandidatom na HDZ-ovoj listi Tomislavom Karamarkom uvijek sam imao korektne odnose, unatoč njegovim pojedinačnim eskapadama koje su bile potpuno nepotrebne i ispod njegove razine – zaključio je Čačić.

Komentara 18

NI
ničiji igrač
12:33 17.11.2011.

Smjena vlasti u svakom slučaju, ali uz prihvačanje da nitko nije nezamjenjiv i nedodirljiv zato što je stranački kolega...

NI
ničiji igrač
12:18 17.11.2011.

Model vlasti kakva nas čeka ako koalicija pobjedi vidljiv je iz primjera HABUŠ. Ako se ne može smijeniti jedan pijani gradonačelnik, kakvu protekciju i zaštitu Milanovića će tek imati budući ministar graditeljstva ako ga osude zbog prometne nesreće u kojoj je smrtno stradalo dvoje ljudi. Kakvu sliku šaljemo u Europu kada nam novoimenovani visoki dužnosnik završi u zatvoru. Da li to treba dozvoliti ???

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
13:10 17.11.2011.

Nevjerojatno kako je stranaka od 5% ovako zastupljena u medijima, a uz to puna kršitelja zakona, ubojica i mrzitelja vlastite zemlje ( Hrvatska izvršila agresiju na BiH).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije