Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duhovi sarajeva

C. Bildt odgovorio F. Hartmann: Bolje da je čitala moje knjige

Carl Bildt
Reuters
08.04.2012.
u 12:35

Nakon što je nekadašnja glasnogovornica suda u Haagu napala švedskog ministra vanjskih poslova u Sarajevu, Bildt odgovorio na blogu

Švedski ministar vanjskih poslova Carl Bildt u Sarajevu se nije obazirao na grube riječi Florence Harmann koja se žestoko bila obrušila na njega spočitavajući mu da nema pravo biti u tom bosanskohercegovačkom gradu na obilježavanju 20. godišnjice opasade grada jer svojedobno nije učinio ništa kako bi spriječio strahote koje su pogodile i Sarajevo i BiH.

U subotu je ipak progovorio o sarajevskom incidentu. Nekadašnjoj glasnogovrnici Haaškoga suda koja je radila i kao ratna izvjestitteljica Bildt je poručio da bi joj bilo bolje da je pročitala njegove knjige, umjesto da okolo širi laži, prenosi Local.

I dok je Hartmann u Sarajevu pitala što Bildt radi ovdje, kad je govorio da je Milošević "dobar momak", švedski ministar na svom je blogu napisao da su podaci koje je iznijela netočni i podsjetio da nije u situaciji da postavlja bilo kakva pitanja, s obizirom da je Haag izdao nalog za njezinim uhićenjem jer nije platila kaznu od 7000 eura zbog čega je sud kaznu preinačio u zatvorsku.

Komentara 153

VU
VukovarCH
13:16 08.04.2012.

Licemjer kojeg su Srbi kupili za svoje interese.

VT
vozac-traktora
13:10 08.04.2012.

Nadam se da će Bog biti milostiv kada mu bude određivao kaznu.

OB
-obrisani-
16:43 08.04.2012.

Kad je tekla krv u Hrvatskoj Carl Bildt je doveo svoju grupu koja je pravila biznis, zaradili preko 300 milijona u kratko vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije