Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u sarajevu

Hartmann: Što Bildt radi ovdje, govorio je da je Milošević dobar

Pau Gasol
Reuters
06.04.2012.
u 16:25

Bivša glasnogovornica Haaškog suda obrušila se na švedskog ministra vanjskih poslova jer nije učinio ništa da se prekinu muke i Sarajeva i čitave BiH

Bivša glasnogovornica Haaškog tužiteljstva Florence Hartmann vidno se uzrujala kada je tijekom današnjeg posjeta Sarajevu ugledala švedskog ministra vanjskih poslova Carla Bildta koji je također pristigao u BiH povodom 20. obljetnice opsade grada i 11.541 poginulog.

– Nije trebao doći danas. Zašto se pojavio na današnji dan? Trebao je doći kada je mogao učiniti nešto. A kada je nešto i mogao učiniti, tada je govorio kako je Milošević "dobar momak" i to je zapisano u transkriptima. Ne zaslužuje biti ovdje – uzrujano je kazala Hartmann dok je C. Bildt ignorirao njezine riječi. Cijeli događaj na rubu incidenta snimile su kamere, a video je objavio Dnevnik.hr

 Pojasnila je kako je ovo slobodna zemlja i da ona može izraziti svoje mišljenje, ali isto tako priznala da Bildt ima pravo na svoje stajalište.

– Svojom politikom, kao predstavnik EU i predstavnik svoje zemlje nije učinio ništa da se prekinu muke i Sarajeva i čitave BiH. Zato smatram da mu tu nije mjesto – zaključila je Hartmann. 

Ključne riječi

Komentara 303

DE
deus ex machina
07:58 08.04.2012.

Svaka čast! Gospođo Florenc.......svaka Vam čast! Bili ste jedina \"svijetla točka\" u onom Haškom \"cirkusu\".

BA
Barts
08:54 07.04.2012.

imalkogod ti si ustasa nisi nikakav antifasista ,nemoj lazno da se predstavljas.

LV
LVX
21:24 06.04.2012.

Svaka joj čast . Šteta što kod nas nema tako hrabrih ljudi već sve sami učmarivači ovakvim Bildtevima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije