Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR PROMETA

Butković: Zamjena za Horvata? Moje intelektualne sposobnosti su srednje razine

Oleg Butković
Davor Puklavec/PIXSELL
21.02.2022.
u 11:33

Zasad je parlamentarna većina stabilna. Nisam zabrinut, vidite da radimo svoj posao, ustvrdio je.

Ministar mora, prometa i infrastrukture i potpredsjednik HDZ-a Oleg Butković izjavio je u ponedjeljak da ga je uhićenje dojučerašnjeg kolege iz Vlade Darka Horvata iznenadilo, no parlamentarna je većina stabilna te je odbio špekulirati o rekonstrukciji Vlade.

“Mi ćemo danas imati stranačke sastanke. Ne mogu govoriti ni o čemu nego da je stabilna parlamentarna većina, da će stranka raspraviti o novonastaloj situaciji i da će se donijeti odgovarajuće odluke”, rekao je Butković u Gospiću komentirajući uhićenje i smjenu bivšeg ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darka Horvata.

Nakon što stranačka tijela i vrh HDZ-a raspravi cjelokupnu situaciju održat će se i koalicijski sastanak, najavio je Butković.

“Zasad je parlamentarna većina stabilna. Nisam zabrinut, vidite da radimo svoj posao”, ustvrdio je.

Odbacio je mogućnost da preuzme neke nove resore u eventualnom preslagivanju Vlade.

“Kud ću ja više preuzeti, imam resor od 56 tvrtki. Moje intelektualne i političke sposobnosti su srednje razine, ja bih rekao, ne bih mogao više ništa preuzeti”, kaže Butković.

Uhićenje dojučerašnjeg kolege iz Vlade iznenadilo ga je “kao i sve nas u Hrvatskoj, to se dogodilo u subotu ujutro".

"Nisam previše razmišljao o tajmingu, mi moramo nastaviti raditi svoj posao. Svoje stavove o budućnosti u stranci reći ću na stranačkim tijelima”, rekao je Butković i odbio špekulirati o eventualnoj rekonstrukciji Vlade.


 

Komentara 16

KA
kanal
11:46 21.02.2022.

plenki stavi davora filipovića da se bar malo nasmijemo ako ništa drugo, dok pljačkate državu

DU
Deleted user
12:25 21.02.2022.

pa evo, dotur Vice, dobro bi se uklopio

AN
antonelić
15:36 21.02.2022.

pod hitno treba naći zamjenu za glavat.min.horvata ... a to je prije svih bivš.min-ca.godz. gabi žalac , koja je radila na privlačenju sredstava iz fondova eu ... nitko nikad nije privukao više eurića od nje .. samo joj treba maknuti onaj olaf sa vrata da ona može slobodno #delati# ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije