Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKI OKRŠAJ NA TELEVIZIJI

Grlić Radman: Raspitajte se što je vaš otac radio. Raspudić: Dabogda da BiH sutra propala ako moj narod neće biti ravnopravan

Gordan Grlić Radman (HDZ) i Nino Raspudić (Most)
Foto: Patrik Macek/Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
01.05.2022.
u 13:42

Ministar je rekao kako su Raspudić i Milanović kao Lolek i Bolek, a Mostovac mu je odgovorio da bi i njemu bilo “bolje da prijeđe na pravu stranu”.

Ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman (HDZ) i Nino Raspudić (Most) sučelili su se danas na N1 televiziji vezano uz stanje u BiH te položaj Hrvata u BiH, no ubrzo su ušli u burnu raspravu.

Parole, parole, parole. Iza vas ne stoji ništa, iza nas su djela, a iza vas samo riječi”, rekao je ministar Raspudiću.

“I vama je bolje da razmislite. Da razmislite, puno toga ne biste rekli”, odgovorio je Raspudić.

Ministar je rekao kako su Raspudić i Milanović kao Lolek i Bolek, a Mostovac mu je odgovorio da bi i njemu bilo “bolje da prijeđe na pravu stranu”.

“Imate obraza pristojne akademske ljude optuživati za uhljebništvo”, poručio je Raspudić.

“Vi i predsjednik radite smutnju… vi ste Raspušenko”, rekao je Grlić Radman.

Ministar kaže kako je predsjednik svojim politikama oslabio položaj Hrvata u BIH. “Sada mi rješavamo štetu koja je nastala, to se ne može preko koljena napraviti”, rekao je Grlić Radman.

“Ne vjerujem da je Raspudić zagovaratelj jednakopravnosti u BiH, on samo želi doći na vlast rušenjem Vlade”, rekao je ministar, a Raspudić je odgovorio kako zaista želi srušiti “kriminalnu Vladu”. Rekao je i kako je iz Mostara otišao sa 16 godina s maloljetnim sestrama i majkom, dok je ministrov otac privatizirao tvornice.

“Raspitajte se malo, što je vaš otac radio”, odgovorio mu je ministar.

Ministar je Raspudiću rekao da čita loše knjige, a na spomen Kardelja, rekao je: “Ma kakav Kardelj, dajte, molim vas, to se valjda jedino u vašoj obitelji čitalo”.

Na ministrovu izjavu da su oni osvijestili partnere o konstitutivnosti, Raspudić je pitao: “Ma koga ste vi osvijestili, molim vas?”

“Bojkot nema smisla. Hrvati su žrtva, a mogli bi po tome postati i krivac. Treba njegovati strpljenje. Bitno je da se ne smijemo obeshrabriti. Položaj Hrvata je činjenica na kojoj moramo inzistirati. Mi imamo poluge i instrumente. To se ne može dogoditi preko noći, a do izbora se puno toga može dogoditi”, rekao je ministar.

“Meni su važniji Hrvati od Bosne i Hercegovine. Dabogda sutra propala ako moj narod neće biti ravnopravan”, rekao je Raspudić.

Komentara 77

KO
Kološanin
19:23 01.05.2022.

Raspudić svojim nastupima, posebno zadnjom rečenicom, otvoreno podmeće klipove Hrvatima u BiH u ostvarivanju prava trećeg konstitutivnog naroda kroz izborni zakon.

DU
Deleted user
10:57 02.05.2022.

sa 16 godina otisao a govor mu kao da je dan-danas okruzen sulejmanima

JU
Jura1050
20:02 01.05.2022.

Nino Raspudić svaku svoju riječ nastoji dobro unovčiti . U svojoj karijeri bio se spreman dodvoravati svakom tko mu je bio spreman platiti . Tako je pisao za medije iz Laktaša te u svojim člancima pravdao srpsku politiku . Kad je ponestalo tamo novaca prebacio se na Kune . Poslije je skužio da je bolje trekeljati za saborsku plaću te je to postao obiteljski biznis . Uskoro će Raspudići stajati na listama za Europski parlament te će tamo biti glavni Orbanov suradnik ( naravno da će mu zbog toga i Orban platiti ) .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije