Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bunjac:
Povratak na članak

"Vlada na svoj način radi potihu eutanaziju umirovljenika"

"Pozivamo sve hrvatske građane da se suprotstave najavljenoj mirovinskoj reformi jer je očito da se njome radi dodatna diskriminacija već otežanog stanja umirovljenika, a mogli bismo reći da Vlada na svoj način radi potihu eutanaziju"

Komentari 4

Avatar southman
southman
13:15 20.03.2018.

Dosta više umirovljavanja ljudi u najboljim godinama. Imamo u postotku najviše umirovljenika mlađih od 55 godina u svijetu. To mora prestati ili ćemo se u potpunosti financijski slomiti !

VL
Avatar comparator
comparator
06:36 21.03.2018.

Redosljed regormi trebao krenuti od pravosuđa

VL
LU
luftbrenzer
21:22 20.03.2018.

"... koliko je još potrebno da bi se zatvorile rupe u mirovinskom sustavu", pita Bunjac. Nema tih novaca koje bi zadovoljile apetite gramzivih vlastodržaca. Koliko bi njima bilo potrebno ne bi mogla platiti ni Amerika. Ta dvije trećine umirovljenika uguranih u sustav nema ni staža ni godna potrebnih za mirovinu. Invalida imao više nego bivši SSSR, umirovljen ih generala također. Kako su se samo olako podobni zbrinjavali umirovljenjem. Samo 11% umirovljenika ima puni staž i godine starosti. Zato su i mirovine mizerne jer ih moraju dijeliti s bezbroj lažnjaka svih vrsta i gomilom umirovljenih uhljeba. O tome nismo čuli ni riječi, a vjerojatni ni nećemo. Mirovinski sustav je razbijen kao Drezden 1945. i nema toga mudraca koji bi ga vratio u normalu.

VL
BL
bljak007
11:56 20.03.2018.

Pa više love će ostati politučarima kad ivrše tihi genocid nad umirovljenicima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.