Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA
Povratak na članak

Bundestag prihvatio pooštrene zakone o azilu, vode se specijalni centri

Od ukupnog broja zastupnika njih 429 glasovalo je 'za', 147 bilo je protiv, a četvero je bilo suzdržano

Komentari 4

ST
stomugromova
15:17 25.02.2016.

@kit1772 - Ženevska konvencija se odnosi isključiv na susjedne države,a ne na izbjeglie sa drugog kopntinenta.Zato prestani obmanjivati javnost.Ovaj migrantski val je projekt judeomasonerije sa ciljem destabilizacije EU.Sve soroševe udruge su logistički servis migranata.

VL
KI
kit1772
14:15 25.02.2016.

opet mazu oci javnosti.. u praksi protjerivanje je gotovo nemogcue zbog zenevske konvencije.. da sad ne ulazimo u analizu koliko ozbiljan prekrsaj mora biti da neko dobije godinu dana zatvora.. daj molim te.. malo se tu mijennja danasnja situacija

VL
DU
Deleted user
02:07 26.02.2016.

znaci za kradju i silovanje izlostavljanje dobili su samo 3 mjeseca uvjetne kazne ovo je ludilo i strasno a kaj bi trebali napravit da dobiju godinu dana pa da budu protjerani,,,,, strasno,,kaos,,,

VL
MA
markovicmario80
19:19 25.02.2016.

e njemci znaju sta rade jer njima samo malo treba da ponovo Hitlera uskrse a onda biste kod koji mili moji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.