Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrazio sućut
Povratak na članak

Bulj traži hitnu sjednicu Odbora za obranu o daljnjem sudjelovanju HV-a u NATO misijama

Nakon napada na Hrvatske vojnike u Afganistanu postavljaju su brojna pitanja i preispitivanja daljnjeg sudjelovanja pripadnika Hrvatske vojske u NATO misijama - poručuje Bulj

Komentari 12

VJ
vjaceslav
15:29 24.07.2019.

kako bulj zamišlja članstvo u vojnom savezu nato? vojnici su uvijek ginuli i ginuti će i na to moraju biti spremni!

VL
FE
fefellerunt
16:52 24.07.2019.

Koja inteligencija, pa kakve on to sad odgovore očekuje od Krstičevića? Od početka raznih misja ISAF, OMLT ... bilo je jasno da nose određeni rizik, neke misije više, neke manje . Dnevnice cu jako dobre , rizik sudjelovanja u misijii je znatno manji nego sudjelovanje u operacijam au DR-u , od novih vojnika se moglo nazrijeti njihova kvaliteta i učemu je tu problem. Do sada smo imali sreće i nitko nije poginuo, postrojbe HV-a nisu direktno sudjelovale u sukobima , a niti se neki cilj talibanima , najviđše su problem imali oni koji su sudjelovali u podučavanju afganistanske vojske koji su najčešći cilj talibana i ISIl-a, ašto je najvjerojatnije bilo i ovaj put

VL
DU
Deleted user
17:42 24.07.2019.

Angažman hrvatskih trupa u Afganistanu je savjetodavan bez borbenih djelovanja. Organizator mirovne operacije su UN, a provoditelj NATO. Kada bi netko jači izvana napao Hrvatsku, mislim da bi Bulj malo drugačije pričao.

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
19:20 24.07.2019.

Ma mora da budu barem tri sjednice kad to lumen buljko naređuje, lik koji svoju promociju traži na nesreći stradalih Hrvatskih vojnika i njihovih obitelji. Pa nije on ko god, pozna ga svih 14 članova njegove stranketine. I nekaj rodjaka iz okolnog kamenjara. Još ako je taj svoj zahtjev ovjeril kod javnog bilježnika!!

VL
BI
Binga01
19:20 24.07.2019.

Zašto Bulj nije intervenirao dok mu je dečko bio ministar obrane.

VL
BO
Bojnik
19:33 24.07.2019.

A sta ce taj krovopokrivac pricati u odboru za obranu.Taj je ionako cuo samo za obranu od poplava i pozara.

VL
VA
vadis
18:08 24.07.2019.

Bulj i razni Bulji bi samo uzimali a nista ne davali. Ne mozes biti u jednoj organizaciji a da te nista ne kosta. Ako primas trebas i davati. Nazalost ponekad su potrebne velike zrtve kao ljudski zivot. Biti u NATO savezu je prednost ali i obveza.

VL
BO
borcanac
21:37 24.07.2019.

Bulj cijim jezikom pricas To nije tvoja ideja Kao i toliko puta dosad gurnu te u prvi plan tako da ispadas tragokomican Inace kao covjek si dobar ali u politici pocmi mislit svojom glavom a ne one dvojice pokvarenjaka

VL
BO
borna1
13:52 25.07.2019.

a, posebno gledajući kroz prizmu "iskrenosti naših saveznika"👎 oni imaju zrakoplovstvo i pzo, pa eto im i nadzor talibana, pridružit ćemo im se kad budemo kvalificirani za takve misije.

VL
BO
borna1
20:21 24.07.2019.

referendum o' odluci, da li hrvati žele biti američke pudlice?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.