Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATRPALI GA CIJELOG

Bulj otvorio vrtić pa zaronio u bazen s lopticama, objavili i video

Foto: Grad Sinj
1/3
28.10.2022.
u 17:56

Vrtić s radom počinje u ponedjeljak u punom kapacitetu od osamdesetak mjesta za četiri odgojne skupine, dvije jaslične i dvije vrtićke

U Brnazama kod Sinja otvoren je novoizgrađeni dječji vrtić „Nikolino“ koji je smješten u crkvi svetog Nikole Tavelića, a tom prigodom sinjski gradonačelnik Miro Bulj zaronio je u bazen sa šarenim lopticama. 

Naime, sinjski gradonačelnik ušao je u bazen sa šarenim lopticama, a djeca su ga u jednom trenutku cijeloga zatrpala. Sudeći prema reakcijama djece, igra s gradonačelnikom bila im je vrlo zabavna. 

 

 

Vrtić s radom počinje u ponedjeljak u punom kapacitetu od osamdesetak mjesta za četiri odgojne skupine, dvije jaslične i dvije vrtićke.

- Ovakvi trenuci osnova su mog kandidiranja za gradonačelnika, sve kako bi omogućio najbolji životni standard našoj djeci i mladim obiteljima. Presretan sam čovjek, pogotovo kad vidim smijeh na dječjim licima jer ulagati novac u infrastrukturu za naše najmlađe je prioritet. Ovime poručujem i da želim da mlade obitelji ostanu tu na svojoj djedovini  - rekao je na otvorenju Miro Bulj. 

Ključne riječi

Komentara 4

AF
afer
18:25 28.10.2022.

Njegova dob!

PR
prajdali100
19:03 28.10.2022.

Ma vidi ga što je cakan !!! Njegovo društvo.

DU
Deleted user
19:55 28.10.2022.

Ha, ha, ha, ha, ha! Baš fora. :) Dica su komedija živa. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije