Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAGALIŠTE MOJANKA

Bulj opet zaustavio kamion sa smećem iz Vrgorca

Miro Bulj spriječio je drugi pokušaj iskrcaja vrgoračkog otpada na odlagalište Mojanka u Sinju
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
19.10.2019.
u 13:30

Gradsko vijeće Sinja donijelo je odluku kojom se protivi dovozu vrgoračkog smeća a i gradonačelnik Vrgorca od Ministarstva zaštite okoliša je zatražio da promjeni odluku

Jutros je u Sinj na odlagalište Mojanka stigao kamion s komunalnim otpadom iz Vrgorca. Miro Bulj saborski zastupnik i sinjski gradski vijećnik spriječio je njegov prolazak. Kamion stoji prije ulaza u odlagališta. Tu su Bulj i okupljeni Sinjani. A i kamion stoji.

U podne, nakon zatvaranja odlagališta Mojanka, okupljeni su se razišli, a kamion s komunalnim otpadom iz Vrgorca ostao je parkiran 500-injak metara prije ulaza. Gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić najavio je da će tu i ostati preko vikenda, a u ponedjeljak će ga, prije početka sjednice Županijske skupštine, dovesti u Split.

I gradonačelnik susjednog Trilja Ivan Šipić također je reagirao. Od Ministarstva zaštite okoliša traži preispitivanje odluke o dovoženju vrgoračkog smeća u Cetinsku krajinu.

U nedjelju u 15 sati pred Mojankom će se održati prosvjed građana Sinja.

Otpad iz Vrgorca odlukom državnog inspektorata treba se prevoziti u Sinj. U utorak je Miro Bulj spriječio dolazak prvog kamiona i do sada nijedan nije uspio dovesti smeće. 

Gradsko vijeće Sinja donijelo je odluku kojom se protivi dovozu vrgoračkog smeća a i gradonačelnik Vrgorca od Ministarstva zaštite okoliša je zatražio da promjeni odluku

 

Ključne riječi

Komentara 11

AB
abendblatt
18:40 19.10.2019.

Trebao je vozac izaci iu kamiona, opaliti Bulji pljusku i dati mu nogom u guzicu, ometa covjeka koji samo radi svoj posao.

Avatar VinkoL
VinkoL
13:53 19.10.2019.

Kaj su v stanju sve delati ti kamenjarci samo da dojdu v medije. Pametni ljudi idu sa idejama, a ovakvi sa cirkusom. I inetresantniji su novinarima i konzumentima ovakvi članaka. Na žalost.

BO
Bojnik
11:42 19.10.2019.

Bulj se nebude smirio dok ne dobije u bulju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije