Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opožarena četiri hektara

Lokaliziran požar na vrhu Klisa: U gašenju sudjelovala 24 vatrogasca, morali su ići pješice

Ilustracija
Igor Soban/PIXSELL
11.01.2023.
u 22:24

Sedam vatrogasnih vozila koja su izašla na teren, zbog nepristupačnosti terena nisu mogli doći do požarišta

Požar koji je u srijedu poslijepodne planuo na vrhu Klisa, lokaliziran je predvečer, a opožarena su četiri hektara niskog raslinja i borove šume, izvijestili su iz Županijskog vatrogasnog operativnog središta u Splitu.

U gašenju požara sudjelovala su ukupno 24 vatrogasca. Sedam vatrogasnih vozila koja su izašla na teren, zbog nepristupačnosti terena nisu mogli doći do požarišta te su vatrogasci bili prisiljeni ići pješice gasiti požar noseći naprtnjače s vodom, rekli su u Županijskom vatrogasnom operativnom središtu.

Na požarištu su ostala dežurati tri vatrogasca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije