Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi djelatnici

Bugatti Rimac zapošljava više od 50 novih tehničara: Nude minimalno 25 dana godišnjeg, popuste, zabavu...

Bugatti Rimac
Foto: Bugatti Rimac
1/2
18.10.2023.
u 14:07

Kandidati će imati mogućnost za osposobljavanje na Bugatti Rimac Painting Academy za tehničare lakiranja, a obuka traje između pet i devet mjeseci.

Bugatti Rimac, kompanija unutar Rimac Grupe fokusirana na dizajn, razvoj i proizvodnju hiperautomobila, planira zaposliti više od 50 novih zaposlenika u sljedećih šest mjeseci u odjelu lakirnice u novom Rimac Kampusu u okolici Zagreba.

Novi djelatnici pridružit će se postojećem timu od 26 stručnjaka te će nakon obuke sudjelovat u izradi sadašnjih i budućih Rimac i Bugatti modela. S obzirom na to da je riječ o izuzetno deficitarnom zanimanju, Bugatti Rimac pokreće Painting Academy kako bi zainteresirane kandidate obučio za rad u lakirnici hiperautomobila koja je posebna i po materijalu iz kojih se automobili uglavnom izrađuju – ugljična vlakna. Pojačan tim iduće godine započet će s radom na Rimac Kampusu u suvremeno opremljenoj lakirnici na više od 2000 m², u kojoj će se lakirati dijelovi karoserije i interijera hiperautomobila, također proizvedenih unutar Rimac Kampusa.

Kompanija traži tehničare lakiranja u tri kategorije procesa rada – priprema, lakiranje i poliranje, a radni zadaci zaposlenika bit će određeni ovisno o specijalizaciji te po završetku usavršavanja. Kao kandidati za zaposlenje u obzir dolaze osobe sa i bez iskustva u lakiranju i pripremi te će ovisno o visini iskustva dobiti obuku u sklopu odjela Bugatti Rimac Painting Academy. Prednost imaju kandidati s iskustvom i autolakireri, dok je zbog specifičnosti posla poželjno da su i drugi potencijalni kandidati tehničkih struka i interesa.

Foto: Bugatti Rimac

Bugatti Rimac Painting Academy za tehničare lakiranja započinje s osnovnom teorijskom i praktičnom obukom. Tijekom obuke na spomenutoj edukaciji, polaznici će se upoznati sa svim aktivnostima unutar lakirnice, nakon čega nastavljaju s jednom od specijaliziranih obuka za područje pripreme, poliranja ili lakiranja. Potom će polaznici pod nadzorom mentora početi raditi na serijskim automobilskim dijelovima dok ne steknu sve potrebne vještine, znanja te iskustvo za odgovarajuću poziciju i samostalan rad.

Obuka traje između pet i devet mjeseci, ovisno o postojećim vještinama radnika, području specijalizacije i razini stečenih vještina te za vrijeme trajanja obuke radnici stupaju u radni odnos i dobivaju plaću. Polaznici će nakon završene obuke poznavati potrebnu teoriju i praksu pripreme lakiranja i poliranja Bugatti i Rimac automobila, naučit će kako koristiti ručne i električne alate te poznavati postupke sigurnosti i zaštite na radu prema pravilima struke.

Bugatti Rimac potencijalnim zaposlenicima nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme, privatno zdravstveno osiguranje, naknadu za prijevoz, minimalno 25 dana godišnjeg odmora, zonu za opuštanje na poslu, svježe voće i zdrave grickalice te popuste za kupnju, putovanja i zabavu. Radni tjedan standardni je petodnevni. Svi zaposlenici također imaju priliku za razvoj i napredovanje u karijeri, što znači da vježbenik u odjelu lakiranja može uz dovoljno rada i truda napredovati nekoliko razina, sve do pozicije koordinatora odjela. 

Svi zainteresirani mogu doznati više informacija o ovim otvorenim pozicijama na web stranici karijera tvrtke Bugatti Rimac i prijaviti se za posao koji najbolje odgovara njihovu iskustvu i sposobnostima:

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
15:15 18.10.2023.

Sve pogodnosti spominju samo plaću ne. Ili bi možda još trebali biti zahvalni što Rimac grupu mogu dodati u CV.

PO
poluvodič
15:11 18.10.2023.

Traži se tehničar lakiranja sa znanjem engleskog, arapskog, francuskog, latinskog i aramejskog jezika. Poželjno iskustvo minimalno 15 godina

ZA
!zagreb!
17:39 18.10.2023.

Ima li šanse za hrvate ili samo radna snaga sa bliskog istoka koju platite 50% manje. Još koju godinu i kod nas kreću inženjeri u akciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije