Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mračna prošlost
Povratak na članak

Bugarski episkopi kao komunistički tajni agenti

U Bugarskoj ne postoji politička volja da se taj dio prošlosti rasvijetli

Komentari 5

KA
kafka
11:07 24.03.2014.

Ništa neobično. Nije li toga bilo i kod nas? .

VL
MI
Mirnadob
13:35 24.03.2014.

Bio je jedan "svecenik" u Novigradu kod Karlovca pedesetih godina,koji je imao na kragni od kaputa,od naprijed kriz sa Isusom,a iznutar,znacku komunista,i sam je pricao da je u KPJ od 1945 i kod njega,koji su se ispovijedali,"pojela ih noc. Alii za sebe tvrde,da su Bozji "sluge" na zemlji hahaha.

VL
SE
selbivoje
16:14 24.03.2014.

arthemije, amphlifivoje, kacavenda i co isto su bili politkom zarazeni

VL
RA
ranko75
18:12 24.03.2014.

Ako otkucavanje nije bio zvanicni stav crkve,protiv sam nedostojne postupke pojedinaca (pa makar ih bilo i puno) otkrivati i nanositi cijeloj crkvi stetu,i blatiti te koji su posteni. Istina nije sama sebi cilj.Istina je kao i noz.Mozes njime rezat kruh i tada je koristan, a mozes ubiti covjeka njime.Tako se i istinom moze ciniti zlo ili dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.