Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bajakovo

Bugari u Fiatu pokušali prokrijumčariti dvojicu Gruzijaca

bajakovo (1)
Arhivska fotografija
07.12.2010.
u 10:16

Kad su uočili preinake na vozilu, policajci su zatražili nalog istražnog suca za pregled vozila u kojem su pronađeni "ilegalci"

BAJAKOVO - Djelatnici policije i carine na graničnom prijelazu Bajakovo spriječili su nezakonit ulazak u Hrvatsku dvojice 21-godišnjih Gruzijaca koje je 32-godišnji bugarski državljanin pokušao prokrijumčariti u dograđenom bunkeru u podvozju Fiata Multipla, priopćila je danas PU vukovarsko-srijemska. Zbog preinaka koje su uočili na vozilu policajcima je Fiat u kojemu, su osim vozača, bila još dva bugarska državljana u dobi od 54 i 53 godine, odmah bio sumnjiv.

Od istražnog suca Županijskog suda u Vukovaru zatražili su nalog za temeljitu pretragu vozila kojom su u dograđenom bunkeru ispod podvozja pronađena dva 21-godišnjaka, državljanina Gruzije. Kod njih su pronađene krivotvorene osobne iskaznice bugarskih državljana.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su bugarski državljani počinili kaznena djela protuzakonitog prebacivanje osoba preko državne granice, dok su državljani Gruzije počinili kaznena djela krivotvorenja isprava, rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Krunoslav Žgela dodajući kako će počinitelji ovih kaznenih djela tijekom dana uz kaznene prijave biti privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru.

Komentara 2

Avatar million
million
15:36 07.12.2010.

Ja bi ih namjerno propustio kroz hrvatsku!!! Zasto da mi EU cuvamo njihove granice a da nas oni je... stalno!!! A Ovi nisu sigurno htjeli ostati u HR!

OB
-obrisani-
16:40 07.12.2010.

Slažem se sa milionom. Ovo su bili putnici za zapadnu Evropu i šta ima Hrvatska da izigrava njima carinike i carinsku policiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije