Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studenti medicine
Povratak na članak

Budući liječnici ne znaju da zakon zabranjuje pljuskanje djeteta

Još uvijek puno roditelja živi u uvjerenju da se djeca moraju fizički kažnjavati

Komentari 3

BI
biciklistica
06:33 19.01.2015.

odgoj djece je prepušten roditeljima a nitko ti ne da konkkretan savjet za određeni problem,nema škole za roditelje,prepušten si sam sebi

VL
DJ
djurex
08:21 19.01.2015.

Ne smijete tuci djecu sram vas bilo...al nije problem da ih pobacite jer to je vase temeljno ljudsko pravo..fuj fuj

VL
MX
Mister X
22:00 18.01.2015.

Bjedno je to da se o tome ne uči u školama-ništa o odgoju djece i postupanju. Kada je djete problematično ? I Te se ne uči kako se može u samostalnoj međunarodno jako priznatoj sa jako malom ( premalom plačomačom preživjeti ) ? Inaće kako god se voli djete mislim da nema toga da se uvijek u svakom momentu suzdrži ... A u Hrvatskoj vjerujem da 99% svoje dijete derne kad smatra to za korisno ! Sa obzirom na balkanski gen. Gdje se okrivljenik žali na policijsko izživljavanje i prebijanje gnječenje tetisa a to podržava velika večina komentatora preko 99% !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.