Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Budite odgovorni, ostanite kod kuće, a evo načina kako da vam ne bude dosadno

Germania
Foto: PR
PR
Autor
PR članak
16.03.2020.
u 09:26

Poslušajte savjet stručnjaka, ne krećite se previše ako ne morate te iz udobnosti svog doma koristite sve benefite online ponude.

Borba za smanjenje širenja koronavirusa je u jeku. Svi stručnjaci govore da smo u nju uključeni svi i da ćemo postići dobre rezulate samo ako cijela nacija bude djelovala kao dobro uigrana momčad. A najbolje mjere prevencije, uz sada već dobro poznate higijenske, su smanjenje kretanja, nepotrebnih izlazaka iz kuće I odlasci u zatvorene prostore u kojima boravi više ljudi.

Tvrtka Germania Sport se pridružuje apelima na građane da u ovoj situaciji budu odgovorni i da svi zajedno smanjimo opasnost od brzog širenja epidemije te da ona prođe što prije.

Svjedoci smo toga da se mnogi na društvenim mrežama žale kako im je u samoizolaciji dosadno, a to ne mora biti tako. Iz udobnosti svog doma, možete bez problema koristiti širok spektar Germania online ponude na najbrži, najjednostavniji i, što je ovih dana vrlo bitno, najsigurniji način!

Uđite u svijet zabave bez kontakta s drugim ljudima, kvakama te svim drugim predmetima i površinama s kojih vreba koronavirus.

Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu gdje morate obaviti puno više koraka da biste se okladili, preko aplikacije ili stranice germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno da bi igra počela:

Germania
1/6

Da, tako je lako I tako brzo igra može započeti.

Činjenica što je sportska ponuda značajno osiromašena zbog otkazivanja brojnih natjecanja u cilju prevencije širenja koronavirusa ne mora biti nužno loše. Ovo je jedinstvena prilika da istražite svijet zabave uz e-sportove, online casino ili možda jako zanimljive loto igre – na vama je da donesete odluku.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja Ili nejasnoća, korisnička služba Germanie na raspolaganju vam je od 0 do 24 sata.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar marlony
marlony
14:42 16.03.2020.

Kocka je najveće zlo koje postoji ! Stvara goru ovisnost od droge jer u najkraćem vremenu možeš ostat bez svega što imaš i što su tvoji stvarali i završit na ulici !!!!

CR
crohumans
14:46 16.03.2020.

Aha vi mislite da je kockanje manja opasnost od virusa ?!

AL
Alfie
18:50 16.03.2020.

Niste mogli izmisliti gluplju ponudu da se svi moramo kladiti na tekme koji se uopće ne igraju zbog Korone ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?