Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozadina za selfije?!

'Atrakcija' Adventa u Budimpešti iznenadila turiste: 'Orbanova idiotska propaganda...'

Advent u Budimpešti
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
18.12.2017.
u 10:54

Oporba ovaj potez smatra potpuno nepotrebnom demonstracijom sile premijera Viktora Orbana

Oklopna vozila mađarske protuterorističke postrojbe TEK u nedjelju su zauzeli pozicije na božićnom sajmu u Budimpešti kako bi posjetitelje zaštitili od napada. 

Državna televizija prikazala je snimke dobro naoružanih oklopnih vozila BTR-80 ruske proizvodnje u središtu Budimpešte, uz komentar novinara da zasad turistima služe kao zanimljiva pozadina za selfije. 

Rizik od terorističkih napada u Budimpešti smatra se niskim. Oporba ovaj potez smatra potpuno nepotrebnom demonstracijom sile premijera Viktora Orbana.

"Orbanova idiotska propaganda u svom punom sjaju. Oklopna vozila koja trebaju odvratiti muslimanske radikale. Nema veze što ih u zemlji uopće nema". 

Ministarstvo unutarnjih poslova kaže da samo žele da se narod osjeća sigurno.

>> Reutersove fotografije godine 

Advent u Budimpešti
1/23

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
11:13 18.12.2017.

Orban nije anđeo..on nije perfektan političar..ima on mana....ali ..on štiti svoju naciju..svoju kulturu...svoj jezik...na tome mu svaka čast.. takovog nemamo u Hrvatskoj...

DU
Deleted user
11:53 18.12.2017.

Zato pametna i napredna leftardska propaganda sigurno hvali mjere sigurnosti koje su bile u Barceloni i Londonu... Meni je uvijek drago vidjeti strojnicu u rukama hrvatske vojske i policije i ne izaziva mi nikakvu nelagodu...

LU
lunar777
11:44 18.12.2017.

Logika prosječnog soroševskog ljevičara: maknuti oklopna vozila, omogućiti trajnu masovnu ilegalnu imigraciju iz islamskih zemalja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije