Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVATIZACIJA POVEĆALA NEJEDNAKOST
Povratak na članak

Budimpešta, europska prijestolnica beskućnika– zabranjenih zakonom

Mađarski premijer Orbán 2018. Donio je zakon koji beskućnicima zabranjuje boravak na javnim površinama. One koji se tu zateknu može se natjerati na društveno koristan rad i uhititi, a mogu im se zaplijeniti i sve stvari

Komentari 4

Avatar Tombstone
Tombstone
19:44 10.06.2022.

Clanak pun laznih insinuacija, cak i izvor ostaje anoniman, vjerovatno jer ne postoji. Bas sve sto bi o madjarskom predsjedniku rekla ultraliberalna EU klika u ovom je clanku.

VL
SL
slavenZadravec
19:07 10.06.2022.

Blagodati orbanizma: Ne morate misliti svojom glavom jer Orban misli za vas. Ako ipak inzistirate na vlastitom mišljenju .... onda nema novca iz proračuna, a slijedi i zabrana.

VL
Avatar Potegni!
Potegni!
19:05 10.06.2022.

Još jedan Putin, na našoj granici, samo manji i s manje snage. Sad se čini da je dobar za Mađarsku, ali nikad nije dobro da o jednom čovjeku ovisi sve. Jer kad taj jedan umre ili poludi, dobijete kaos.

VL
LJ
Ljudeman
19:38 10.06.2022.

Krenulo je! Sad je Mađarska na redu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.