Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bude li razuma, aktualna vlada 
trebala bi imati skraćeni mandat

Preokret se dogodio prije godinu dana kada je na izborima za parlament eu pobijedio HDZ i njegova koalicija

Komentari 31

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
16:36 18.05.2014.

Ovi EU izbori biti će samo potvrda kako narod ne podržava politiku SDP-a te su i samim potrebni prijevremeni izbori...

VL
K1
krilnik_11
16:51 18.05.2014.

Predmjevam da ova slika uz članak nije slučajno odabrana,naime svaka država pa bila ona npr njemačke,japana ili USA koja bi imala ovakva dva "najvažnija" člana vlade bi bila ili pred rasulom ili bi vlada podnijela ostavku.Znadem da je nezamislivo uu nabrojanim državama da na vlast dođe premijer kojeg krase samo negativne osobine(bahatost,narcisoidnost te izrazita nesposobnost) te da takav imenuje za podpresjednicu vlade i ministricu vanjskih poslova osobu koja je dokazani i deklarirani mrzitelj države čiju diplomaciju vodi.Rekoh da je nezamislivo jer bi odmah po imenovanju takve vlade narod izišao na ulice.Što mi čekamo....možda da drugarica pusić počne voljeti hrvatsku ili drug milanović konačno shvati da je krajnje nesposoban za bilo kakvo liderstvo pa bilo to liderstvo jedne grupice "trnjanskih huligana".

VL
Avatar Carrera
Carrera
18:36 18.05.2014.

da tu ima razuma, još danas bi imali prijevremene izbore. ova je vlada razočarala narod i vodi nam državu u krivom smjeru. neću niti spominjati da je apsurd da hrvate, katolike, vode premijer ateist i predsjednik agnostik.

VL
Avatar zabadalo5
zabadalo5
18:46 18.05.2014.

Aktualna Vlada imat će skraćen mandat! Ne zbog njihovog razuma - jer da ga imaju, podnijeli bi ostavke sami, i to već ranije. Narodu je dosta, nismo zaslužili i ne želimo imati ovakvu Vladu. Vladu koja nema sluha ni za šta, osim za punjenje vlastitih džepova! Dosta je!

VL
XA
xanderr
18:44 18.05.2014.

treba što prije raspisati prijevremene parlamentarne i prijevremene predsjedničke izbore, te milanovića i josipovića poslati u ropotarnicu povijesti gdje im je i mjesto

VL
GI
gismund
19:30 18.05.2014.

što prije ova vlada ode, prije će završiti agonija hrvatskog naroda!

VL
MR
midnight rose
20:23 18.05.2014.

prijevremeni izbori, to je ono što mora biti jer narod više ne može trpiti ovu nesposobnu Kukuriku koaliciju...uništili su sve u zemlji! A ovi EU izbori, definitivna pobjeda HDZ-a!

VL
OB
Objektivno...
17:48 18.05.2014.

Sjedim jučer u Ciboni i gledam kog je HDZ šutnuo u treći red partera... Zajedno bivši predsjednik Sabora koji voli dobru kapljicu masline i bivši podpredsjednik Sabora koji voli neke druge dobre kapljice... Dakle, konačno ta noćna ptica hukalica viševiše nije ni drugi ešalon Kada Gosn. Tomo tog pravosudnog kadrovika i stvarno i simbolično odmakne od sebe i posjedne u zadnju klupu, onda HDZ konačno preuzima vlast a Zoki može pakirati kofere Vidjet ćemo gdje će u srijedu ko sjediti... tamo gdje je dotični stjecao prva šankerska iskustva... Gosn. Karamarko, ove koji su već prešli sedamdesetu predlažem tamo negdje u četvrti..peti red dokle ne seže nijedna kamera. Tamo među "unučiće"...:)

VL
KL
klek88
18:04 18.05.2014.

Nešto se sjetih pisao sam na ovom portalu kad je predsjednik Josipović bio u posjetu Izraelu da mu je tada rečeno da treba vratiti židovsku imovinu,pa prije posjeta americi vratila vlada staru zgradu HTV ali kažu ameri nije to sve tu je zamka posjeta americi a u tim židovskim prostorima sada žive sve uglednici ,privatnu imovinu je oteo židovima Titov režim.

VL
BA
banini
07:45 19.05.2014.

A koji bi to idioti koji imaju uvjerljivu večinu u Saboru, kojima je smisao vladanja uhljebljivanje sebe i svojih, podnijela ostavku i odrekla se svih svojih prinadležnosti u slijedećih 1,5 godina. Sanjajte samo. Uprkos svim anketama. HNS je ovo zadnji puta u Saboru i vladi. Pa oni će iskoristiti svaku sekundu. Tako da mi je pomalo komično kad Karamarko i njegovi puleni traže ostavku vlade i prijevremene izbore. Nije nemoguće da se situacija u ovih godinu i pol i promijeni. A i po današnjim anketama lijevi SDP 19%+ORAH 10%+LABURISTI 7 %, sasvim dostatno za novu koalicijsku vladu. Kakova bi to koalicija bila neznam, ali 36% je sasvim solidna većina za izbore i Sabor. nezadovoljni glasači ljevice i SDP neće dati glasove HDZ-eu, nego su se masovno pretočili ORAHU. A Lesar taj iskompleksirani lik, pa za neko ministarsko, ili podpredsjedničko mjesto u vladi, dao bi sve što dati može. Retorika bi se promijenila, a on bi se klanjao Milanoviću ko židovi zlatnom teletu.

VL
EU
euzebije
19:18 18.05.2014.

Smrt komunizmu, mjesto mu je u povijesti gdje je otišao i fašizam. Hrvatskoj je potrebna istinska nova ljevica, koja će biti Hrvatska ljevica, a ne yugoslovenska. Potrebna nam je ljevica koja će uostalom kao i sve Hrvatske stranke u prvom planu štititi Hrvatske nacionalne interese, a tek onda imati svoje ideološke programe, zaštitu radnika i socijalno najugroženieg sloja građanstva. Trebamo ljevicu kojoj nije u prvom planu yugoslavija odnosno regija, naslijeđe SKH i koja je oslobođena prošlosti i lažnog antifašizma. Većina nas živućih i ne zna i nije osjetila fašizam ali jesmo osjetili i znamo što je komunizam. I konačno maknuti ime s trogova i ulica zločinca Broza.

VL
BK
B Kosa
21:25 18.05.2014.

Milanovic je pogrijsio kada je svoj partiski kadar uljebi u svojoj vladi. Obecavali su popraviti gspodarsko stanje normalni gradani su znali da moze biti samo gore. Jos vode jugoslovensku pro kmunisticku politiku. Smide se slaviti komunisticki pokret i crvena petokraka koji su krivi za blajburg i Vukovar a koji su branili hrvatsku sve fasisti i zlocinci tako je bilo i u jugoslaviji

VL
DU
Deleted user
22:02 18.05.2014.

Kad bi bilo razuma, pa opet - kad bi bilo razuma! Kad bi ga bilo, i kad bi vladajućima ova država Hrvatska i hrvatski narod išta značili - sami bi priznali da su bezizlazno zaglibili, odrekli bi se svoje neslavne vladavine u interesu Hrvatske i hrvatskog naroda. No, nažalost, vjerojatniji od njihova odstupanja s vlasti su "svatovi pokojnog Marka i pokojne Marije"!

VL
DU
Deleted user
17:55 18.05.2014.

Kako će EU izbori dati pravu sliku o tome što narod želi kada se predviđa da će izlaznost biti manja od 20 % ???

VL
SA
Saskakempa
19:28 18.05.2014.

Pa po toj logivi mi bi imali izbore svakih 6 mjeseci jer svaka vlada koja dodje na vlast izguvi potporu zbog nesposobnosti odmah. Tako ce biti i sa HDZom kad dodje na vlast jer kakva ce to biti vlada na celu sa covjekom koji je snaderu bio ministar policije a nije znao ama bas nista o kriminalu u vladi. Ne zii se od parola i domoljublja to je valjda jasno.

VL
HE
helpzona
14:17 19.05.2014.

Tužno mi je vidjeti da lajkate hdz , i glasati cete opet za njih? I za ove debile koji su sad na vlasti? Vi ste ovce i nezasluzujete bolje! Imate pamcenje 3 godine i onda zaboravite. Nemojte mi napisati da nema izbora ! Ima!!! Puno ima!! Nemora to biti hdz sdp !

VL
Avatar noesiss
noesiss
20:35 18.05.2014.

Sacuvaj nas Boze kriminalisticke organizacije ponovo na vlasti. Ove treba zakonom zabraniti. Nitko normalan ne moze ni pomisliti da ovi sta su opljackali gradjane ponovo vladaju zemljom. brrrrrrrrrr

VL
BK
B Kosa
21:32 18.05.2014.

slazem se sa karamarkom da je njegova koalicija domoljubni blok . to je istina kada se ovde javljaju orjunasi protiv njih. HDZ ima tako dobre kandidate da bi sada morali jos bolje proci nego na proslim izborima

VL
BI
Bisera
21:48 20.05.2014.

halo s kojim pravom i po kojem zakonu a tko ju misli srušiti zna se dajte več jednom mir imali sre šansu i što smo dobili baš ništa

VL
BI
Bisera
21:50 20.05.2014.

atko to širi euforiju isti iz 91 g

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.