Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PHIL RUDD

Bubnjar AC/DC-ja optužen za naručivanje ubojstva dvoje ljudi

Phil Rudd
Foto: screenshot Reuters/Pixsell
1/3
06.11.2014.
u 07:32

Phil Rudd nije se izjasnio o krivnji te je pušten uz jamčevinu

Phil Rudd, bubnjar legendarne hard rock skupine AC/DC, optužen je da je pokušao namjestiti ubojstvo dvoje ljudi. Rudd (60) danas se pojavio na sudu u Novom Zelandu. Osim za naručivanje ubojstva, optužen je za prijetnju ubojstvom, posjedovanje metamfetamina i kanabisa, rekla je glasnogovornica policije okruga Bay of Plenty Kim Perks, prenosi CNN.

Nisu otkrivena imena ljudi čiju je smrt Rudd želio, kao ni čovjeka koji ih je trebao ubiti. Huffington Post prenosi kako mu prijeti maksimalno 10 godina zatvora.

Rudd se na sudu okruga Tauranga nije izjasnio o krivnji te je pušten uz jamčevinu do 27. studenog. Naređeno mu je da ne smije stupiti u kontakt s čovjekom koji je trebao izvršiti ubojstvo. Iz zgrade suda odvezla ga je supruga.

 

Policija je jutros pretražila Ruddovu kuću na obali u Taurangi. Rudd je rođeni Australac, a na Novi Zeland preselio se 1983. godine nakon što je izbačen iz grupe AC/DC. U skupinu, čiji bi najnoviji album Rock or Bust trebao biti objavljen ovog mjeseca, vratio se ranih devedesetih. U Taurangi posjeduje restoran.

>> Pjevač metal benda uhićen jer je naručio ubojstvo supruge

>> Kći Billyja Boba Thorntona proglašena krivom za ubojstvo

Komentara 3

SE
sestrićna
10:05 06.11.2014.

i sam izgleda tako...

PL
plotto
08:46 06.11.2014.

sex&drugs&rockn'roll

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije