Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.06.2016. u 08:30

Odvjetnik Davorin Karačić istaknuo je dvojicu dinamovaca koji su bili u Zagrebu i najavio tužbe jer su se njihova imena našla u javno objavljenom pozivu na linč

Želimo javnu objavu imena sudionika bakljade, kad ste objavili registar branitelja, može se objaviti i registar huligana, jedan je od komentara koji se poput požara proširio internetom nakon sramotnog izgreda huligana u Francuskoj.

Nije trebalo dugo čekati da popis huligana, popraćen njihovim objavama na Facebooku u kojima se dogovaraju o prekidu, bude objavljen. No, dogodilo se ono najgore što se moglo dogoditi – neke od osoba s popisa u vrijeme utakmice uopće nisu ni bile u Francuskoj. Odvjetnik Davorin Karačić istaknuo je dvojicu dinamovaca koji su bili u Zagrebu i najavio tužbe jer su se njihova imena našla u javno objavljenom pozivu na linč.

Ivan Petrišić također tvrdi da nije bio na utakmici, već u Klanjcu. Za Zagorje-internacional pokušao je objasniti zbog čega je na Fejsu objavljivao ispod kojih su sjedala “zbuksane” bengalke: – Sve je to plod samo moje mašte, a ne nikakvih stvarnih saznanja kako su i jesu li uopće unesene. Nisam ni u snu zamišljao koliko bi me ta zafrkancija mogla skupo stajati... Tek sada vidim da sam napravio nešto strašno. I Petrišić najavljuje tužbu. I izvjesno je da će, unatoč svemu, dobiti spor.

Zato treba pričekati s objavom imena dok zaista ne budemo sigurni tko su huligani, a tko (samo) budalaši.

>>'Jesu li baklje i topovski udari pravi način borbe protiv ovakvog HNS-a? Možda i nisu, ali neki su izgubili vjeru u legalne načine...'

>>'Podižemo tužbu protiv svih koji pišu lažne liste huligana! Ljudima se prijeti, dobivaju otkaze...'

>>Otkrivamo što se događalo na tribini uoči i za vrijeme incidenta s bakljama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije