Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODIČ KROZ NERADNU NEDJELJU

Brzo obavite kupovinu: Evo koje trgovine i trgovački centri sutra rade

Kupnja u eurima
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
24.02.2024.
u 17:55

Diljem zemlje bit će otvorene brojne trgovine Konzuma i Studenca

Kako ne biste nosom lupili u vrata ako sutra odlučite skoknuti do najbliže trgovine po sastojak za ručak, ili pak tmurnu nedjelju želite provesti u trgovačkom centru, donosimo vam popis poslovnica koje su nedjelju 25. veljače odabrale za jednu od radnih nedjelja ove godine.

Ako hranu i kućanske potrepštine kupujete u Lidlu ili Kauflandu, brže bolje to učinite danas, jer poslovnice ovih trgovačkih lanaca u nedjelju neće raditi, dok će Plodine otvoriti samo lokaciju u Rijeci u Osječkoj ulici, a ta će trgovina raditi do 22 sata. Ako želite u Tommy, u Zagrebu će biti otvorena samo poslovnica na Sesvetama, u Rijeci će raditi dvije poslovnice, u Zadru i okolici tri, u Splitu šest, a između Splita i Neuma još njih sedam. 

Diljem zemlje bit će otvorene brojne trgovine Konzuma. U Zagrebu čak njih 15, na sjeveru zemlje osam, u Slavoniji pet, a u Dalmaciji šest. Po jedna poslovnica bit će otvorena i u Puli, Rijeci i Gospiću, a njihove adrese možete provjeriti na poveznici.. I brojne poslovnice Studenca ove će nedjelje biti otvorene za kupce, no s različitim radnim vremenima, koja možete doznati klikom na link.

Što se tiče trgovačkih centara, u Zagrebu će raditi samo Point na Vrbanima. Oba City Centra, Arena Centar, Family Mall, Avenue Mall i sve lokacije Supernove bit će zatvorene. U Splitu neće raditi niti City Centar, ni Joker ni Mall of Split. Situacija nije bolja niti u Osijeku i Rijeci gdje shopping centri također ne rade. Čini se kako ćete u kupovinu moći, osim u Point, samo u Supernovu u Slavonskom Brodu te u Sisku.

VIDEO Ogromne gužve u trgovačkim centrima otvorenim u nedjelju

Komentara 9

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:55 24.02.2024.

Brzo, brzo, brzo. Propast će te bez jednog dana zatvorenih trgovina. Ja sam kupio dodatni kruh i namirnice za subotu, nedjelju i ponedjeljak, a vi opet ganjajte otvorene trgovine. Znate li vi da Amerikanci kupuju namirnice jednom tjedno i ništa im ne nedostaje?

AN
Antonio1952
20:34 24.02.2024.

Zasto narod koji stalno kuka na skupocu ne moze jedan dan u tjednu provest ne odlaskom u kupovinu?

JO
JovanC
21:07 24.02.2024.

Kaze novinar ..."situacija nije bolja ni u Rijeci ni u Splitu..."Zato sto su ljudi kod kuce i odmaraju, jel zato nije bolja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije