Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt na pruzi

Brzi vlak usmrtio nepoznatog muškarca, policija moli pomoć

Sisak: Vozač Audija udario u vlak na pružnom prijelazu, prošao s manjom materijalnom štetom
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
13.02.2017.
u 15:56

Okolnosti tragičnog događaja još se istražuju

Zasad nepoznati muškarac izgubio je život u naletu brzog vlaka u nedjelju oko 18.40 sati na željezničkoj pruzi u blizini Zapolja kod Nove Gradiške.

Prema procjeni policije, muškarac je star  između 40 i 60 godina. Bio je odjeven u plavo-crne štofene hlače na pruge, sivi sako sa sitnim rombovima i svijetloplavu vestu, a uz sebe je imao plavi bicikl.

Okolnosti tragičnog događaja još se istražuju.

Tijekom trajanja očevida željeznički promet na sjevernom kolosijeku je bio obustavljen. Policija nastavlja daljnji rad u cilju utvrđivanja identiteta osobe te mole građane ukoliko imaju saznanja o kome se radi da jave na broj 192.

>> Sudar dvaju automobila u Čakovcu, ozlijeđeni u bolnici

>> Vlak naletio na automobil na pružnom prijelazu: Mladić i djevojka hitno prevezeni u bolnicu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije